≫ 

Posmrtni marš u Italiji: Navijači Sampdorije ispratili najvećeg rivala u Seriju B uz krst, mrtvački sanduk...

Jezive scene došle su sa ulica Đenove onog trenutka kada je i ozvaničeno da Đenova više neće biti deo elite

  • 2
FK Sampdorija, Serija A Printskrin: Twitter / Football__Tweet

Kada se radi o fudbalskim rivalstvima u samom vrhu bi trebalo da se pronađe mesto za Sampdoriju i Đenovu, dve ekipe čiji navijači se jednostavno ne podnose, a to je sve dobilo i jedan nov dijapazon. Navijači Sampdorije, ekipe koja je ostala u Seriji A su odali "posmrtni marš" svom najvećem rivalu koji će iduće sezone igrati u Seriji B.

Kolo pre kraja Đenova se nalazi na 19. poziciji sa 28 bodova, dok prva ekipa iznad crte jeste Salernitana sa 31, ali ekipa iz Salerna ima bolji međusobni skor, te ne mora da strepi od Đenove, ali će morati od Kaljarija.

Ipak, Sampdorija se nalazi nešto iznad na tabeli, te su ovu priliku dočekali poput "keca na desetku", kako bi se žargonski reklo. Naime, navijači Sampdorije su pripremili korteo koji je prodefilovao Đenovom, kako bi odali "posmrtni marš" svom najvećem rivalu, a među navijačima se mogao videti i krst, mrtvački sanduci...

Đenova je inače klub sa devet titula, jednom manje od Milana, Intera i Juventusa, ali je poslednji šampionski pehara uspela da osvoji pre skoro jednog veka - 98 godina. S druge strane, Sampdorija ima jednu titulu osvojenu 1991. godine.

Video: Stanojević o Dušanu Vlahoviću i Juventusu: Da ga ne svojatamo mi nešto, on se sam izborio za sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kosta

    18. maj 2022 | 06:59

    Ovi ludji od uljeza u Stbiju😂😂😂👍

  • Jovica Kockar

    18. maj 2022 | 09:48

    Sad idem da uplatim da će sledeće sezone Sampdorija da ispadne iz lige i da će one tamo posle sezone igrati derbi Serije B,možda čak i za opstanak u istoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA