≫ 

PSŽ spremio pakleno pojačanje: Ovo je napadač koji menja Embapea?

Sada je jasnije zašto se Senegelac nećka oko ponude Liverpula

  • 0
Kylian Mbappe , Kilijan Embape Foto: Tanjug/AP

PSŽ će ovog leta najverovatnije ostati bez svog najboljeg igrača Kilijana Embapea, koji ne želi da produži ugovor sa ekipom. Kako se šuška inostranim medijima, zamena za njega je već spremna, a radi se o Sadiju Maneu, fudbaleru Liverpula.

Ovu tvrdnju je preneo Kristijan Falk, novinar Bilda koji tvrdi da Senegalac pred sobom na stolu ima veoma jaku ponudu od Parižana, koji su spremili i astronomsku platu samo kako bi ga videli na Parku prinčeva.

Upravo je ponuda PSŽ-a ono što koči Manea da produži ugovor sa Liverpulom, pošto mu trenutni ističe narednog leta. Nedavno se u medijima pojavila i informacija da je Liverpul otpočeo pregovore, ali da ne teče sve baš glatko po ovom pitanju.

Bez sumnje je da bi u Sadiju Maneu ekipa PSŽ-a pronašli i više nego idealnu zamenu za Kilijana Embapea, pošto se radi o sličnim tipovima igrača, brzim fudbalerima koji mogu da deluju i po krilu, ali i kao centralni napadači.

Mane je ove sezone uspeo već da osvoji dva trofeja sa ekipom Liverpula, a imaće priliku i da osvoji još dva, pošto ih čeka finale Lige šampiona, ali i još jedno kolo Premijer lige, gde im Mančester siti "beži" samo za jedan bod.

Video: Ne zna čovek gde je krenuo i šta ga tamo čeka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA