Zvezdini omladinci šampionskom šetnjom pozvali navijače na utakmicu sa Voždovcem

Seniori crveno-belih treba da osvoje makar jedan bod u poslednjem duelu Superlige kako bi postali peti uzastopni put šampioni Srbije

  • 1
Omladinci Crvene zvezde Printscreen: Youtube / Zvezda TV

Juniori Crvene zvezde su nakon završenog treninga sa mnogo uzbuđenja krenuli sa stadiona „Rajko Mitić“. Od Terazija je počela njihova šampionska šetnja, a upotpunili su je barjaci sa motivima kluba koji će moći da se kupe posebno za utakmicu protiv Voždovca.

Na veliko oduševljenje svih prolaznika u Knez Mihailovoj ulici Zvezdini biseri su imali i spremne pozivnice za predstojeći meč crveno-belih. Takođe, vrlo često su zastajali kako bi se fotografisali sa navijačima, i naravno, kako bi im obezbedili što lepše uspomene sa ovog crveno-belog događaja.

Tradicionalno, njihova krajnja destinacija bio je "Pobednik" na Kalemegdanskoj tvrđavi. Simbolično su upravo kod "Pobednika" Zvezdini omladinci podigli trofej i imali priliku da se fotografišu, uživaju u druženju sa zvezdašima, naravno i da na taj način pozovu sve navijače Crvene zvezde da podrže prvotimce. I ovog puta, na izuzetno kreativan način obeleženo je osvajanje još jedne šampionske titule.

Juniori Zvezde su u prethodnom kolu remizirali sa ekipom Mladosti u Lučanima rezultatom 2:2, i na taj način dva kola pre kraja prvenstva i matematički obezbedili šampionsku titulu. Crveno-beli biseri su nakon 28 odigranih kola osvojili 67 bodova, uz gol razliku 87:35, i na taj način dva kola pre kraja šampionata stigli do treće uzastopne titule prvaka Srbije.

Video: Delije bacale baklje na teren u Kruštevcu: Utakmica stopirana, vatrogasci reagovali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ilija

    18. maj 2022 | 22:08

    Bravo srpski ponosu na vama Srbija ostaje🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏💪😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA