≫ 

Saznajemo: Španac nije opcija za Partizan, crno-beli ne traže desnog beka

Crno-beli će produžiti ugovor Miljkoviću, na pomenutoj poziciji imaju još dva igrača, a pride planiraju da mesta u napadu popune internacionalcima

  • 17
Martin Agviregabirija

Printskrin: Youtube/Deportivo Alavés

Pozicija desnog beka jedna je od retkih koja neće biti razmatrana u predstoječem prelaznom roku u Partizanu, bez obzira što se u minula dva dana licitira imenima igrača, lak i internacionalaca, koji bi navodno mogli da stignu u Humsku. Konkretno, igrač Alaveša - Martin Agviregabirija nije tema sportskog sektora, niti je pomenuti defanzivac u bilo kom momentu bio solucija za angažovanje, potvrđeno je Telegrafu u Partizanu.

Kako smo ranije naveli, crno-beli nameravaju da produže ugovor sa Aleksandrom Miljkovićem, što je igraču protekle sedmice i nagovešteno u neposrednom kontaktu sa čelnicimja kluba. Uz to, za poziciju uz desnu aut-liniju konkurišu još i Marko Živković – igrač pod važećim ugovorom, koji je takođe klasičan desni bek, samo sa drugačijim katakteristikama i Aleksanadar Lutovac, koga je trener Stanojević takođe često koristio na pomenutom mestu.

Dakle, prostora za angažovanje još jednog, četvrtog igrača, na istoj poziciji – nema, pa shodno tome Martin Agviregabirija nije ni razmatran kao mogućnost, tim pre što će Partizan u prelaznom roku, bez obzira za apliciranje Bibrasa Natha za srpskim pasošem, internacionalcima popuniti ofanzivnije pozicije u timu.

Crno-beli u principu već imaju plan delovanja u prelaznom roku, ali trenutno vlada zatišje, jer su ostala dva meča do kraja sezone, poslednji u Superligi sa Radničkim iz Niša i finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde i oba su jednako bitna u Humskoj, pa samim tim niko u taboru Partizana ne želi da remeti mir u ekipi i stručnom štabu dok se ne stavi tačka na takmičenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D. M.

    19. maj 2022 | 12:33

    Miljković 😂😂😂😂😂😂! Gori desni bek nije postojao u istoriji Partizana! Čovek se sapliće o liniju na centru terena, a i kada uspe da je pređe, od njegovih 10. centaršuteva, 12. ide iza golaut linije. Mislim da vrate bilo kog beka koji je igrao pre 30,40( iako danas imaju 60. i kusur godina) godina da bi od ovog bio bolji. Ovom je jedina opcija kojom bi pojačao Partizan da pređe u Zvezdu. Ali od toga nema ništa, nisu kod komšinice ludi kao ovi naši!

  • Navijaci

    19. maj 2022 | 13:18

    NAJSLABIJE mesto u ekipi je desni bek Igrao MILJKO ili VAZURA isto mu dodje

  • Jx

    19. maj 2022 | 13:37

    Kakav bre Miljkovic, pa dovedite najgoreg levog beka lige i stavite ga na desni bok Partizana i imace isti ucinak kao i Miljkovic. Jojic i Miljkovic napolje iz kluba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA