≫ 

Haos u Atini: Sukob huligana PAOK-a i Panatinaikosa, sevali PP aparati, suzavci, kaiševi, baklje...

Neredi tokom finala Kupa Grčke

  • 0
FK Panatinaikos - FK PAOK navijači policija Foto: Tanjug/AP

Finale Kupa Grčke odloženo je zbog haotičnih scena na tribinama olimpijskog stadiona u Atini. Finale je donelo duel dva velika rivala, Panatinaikosa i PAOK-a, a organizacija utakmica u Grčkoj kada su na tribinama dve rivalske navijačke grupe uvek je poseban izazov.

Nije bilo lako policiji, koja se našla na udaru huligana dok je pokušavala da spreči sukob dve grupe, koje su razdvojene velikim tampon zonama, ali su svakako želele da uđu u međusobni sukob.

Navijači Panatinaikosa prvi su krenuli u pravcu tribine na kojoj su pristalice crno-belih iz Soluna, ali je tada došlo do žestokog sukoba sa policijom, koja je morala da ispaljuje suzavac ne bi li sprečila huligane u naletu, koji su ih sa druge strane gađali pirotehnikom i pokušavali da ih udaraju kaiševima.

Pošto je tribina ograđena, uspeli su da polome pregradu protivpožanim aparatom, a onda je usledio i bliski susret sa pripadnicima policije.

Jedan deo huligana Panatinaikosa se spustio i do same atletske staze, odakle su gađali bakljama policiju i tribinu na kojoj su pristalice PAOK-a

Viđeno je mnogo pirotehnike na obe strane, a u jednom momentu su navijači PAOK-a zapalili deo tribine.

Zbog svega toga meč je počeo sa zakašnjenjem od pola sata, jer su ekipe oba tima poslate u svlačionice dok se situacija na tribinama ne smiri.

Pogledajte kako je to izgledalo u galeriji, kao i u snimcima:

Video: Haos na tribinama: Poljski huligani se tukli sa policijom, palili baklje usred Engleske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA