≫ 

Gotovo je, Javor je u Superligi! Lalatović protiv Železničara za opstanak, IMT sa Novim Pazarom za promociju

Totalna ludnica je viđena u poslednjem kolu Prve lige Srbije

  • 6
FK Javor Ivanjic Foto: Twitter / FKJavorMatis

Fudaleri Javora uspeli su da savladaju Loznicu (1:0) u poslednjem kolu Prve lige Srbije, te su tako obezbedili drugu poziciju na kraju lige, što znači i direktan plasman u Superligu! S druge strane, pobede su zabeležili i IMT i Železničar, ali će oni morati plasman da potraže kroz baraž.

Kakva ludnica u poslednjem kolu! Javor je morao da dobije za "miran život", što su i uspeli ali uz veliko mučenje protiv Loznice, gde su na svom terenu tek u 75. minutu uspeli da dođu do pobede vredne plasmana u najviši rang srpskog fudbala i to posle samo godinu dana u Prvoj ligi.

Od ovog meča u Ivanjici su dosta zavisili i IMT i Železničar, pošto je situacija bila takva da su sve tri ekipe imale podjednake šanse za drugu poziciju i direktan plasman, dok će preostale dve svoju sreću tražiti kroz baraž. IMT je igrao protiv prvoplasirane Mladosti iz Novog Sada, koja je ranije već uspela da obezebdi plasman u viši rang, dok je Železničar u svom Pančevu dočekao Žarkovo.

IMT je i slavio protiv Mladosti sa 3:2, dok je Železničar bio bolji od Žarkova sa 1:0, ali obe pobede padaju, bar delimično, "u vodu" s obzirom na to da je i Javor zabeležio slavlje na svom terenu protiv Loznice.

Zbog toga što su sve tri ekipe slavile, trenutna situacija kaže sledeće - Javor će direktno uz Mladost u Superligu, IMT će izaći na megdan Novom Pazaru u borbi za plasman u viši rang, dok će Železničar snage odmeriti sa Nenadom Lalatovićem i njegovim Radničkim iz Kragujevca.

Video: Deca sa Kosova specijalni gosti na utakmici Javora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Javor official twitter page

    21. maj 2022 | 19:39

    Ljuljaj Javoreeeee! Liverpule,Reale da bi bio Šampionski Šampion Lige Šampiona,moraš prođeš prvo drugu ligu kroz trnje a onda da ispadneš pa da se vrneš i da osvojiš

  • 011.011

    21. maj 2022 | 22:30

    Ekipa koja u 50-60 meceva odprilike nikada partizan pobedila nije.Javor Ivanjica sa vodecim ljudima deklasiranim navijacima jsd-ovaca, i nova/stara filijalica jsd-ovaca.

  • Xyz

    21. maj 2022 | 21:40

    Novi trener i da nevrate golmana koji ih je vec dva puta izbacio iz superlige

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA