≫ 

Huligani kamenom pogodili igrača, a onda su se potukli fudbaleri: Prekinuto finale Kupa Grčke

Neverovatne scene u Atini

  • 1
FK Panatinaikos Foto: AP/Tanjug

Nemile scene viđene su na finalu Kupa Grčke između Panatinaikosa i PAOK-a, gde je došlo do prvo sukoba huligana pre početka, a onda i do nove tuče tokom same utakmice, koja je prvobitno kasnla pola sata zbog nereda na tribinama.

Nakon što je Panatinaikos poveo sa bele tačke u golom Aitora Kantalapijedre, došlo je do novih nereda. Izazvali su ih fudbaleri Panatinaikosa, a pre svega strelac gola.

Španac je, dao pogodak baš pred navijačima PAOK-a, a zatim je odlučio da ih provocira i da "čačka mečku", stavio je ruku na uvo, a zatim počeo da slavi ispred njih.

Sa tribinama je poletela gomila predmeta ka njemu, a jedan od njih bio je i veliki kamen, koji je mogao ozbiljno da ga povredi, ali je refleksnom reakcijom Španac postavio ruku, te je prošao bez neke potencijalno opasnije povrede.

Ipak, ruka ga je toliko bolela, da je to moglo da se vidi kroz njegovu grimasu, a odmah mu je ukazana i pomoć lekara. Usledila je i tuča igrača i novo koškanje, a sudija Lahoz iz Španije je nakon toga odlučio da se meč prekine i igrače je poslao u svlačionice, nakon što je prethodno pokupio kamenicu kojom je pogođen igrač Panatinaikosa.

Ostaje da se vidi kada će i meč da se nastavi, navijači su i dalje na tribinama Olimpijskog stadiona u Atini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA