≫ 

"Ovde pišemo istoriju, ovo je Pariz": PSŽ spektakularno objavio produžetak ugovora sa Embapeom

Čini se kao da je već unapred snimljena ova promocija...

  • 0
Kilijan Embape, PSŽ Printskrin: Twitter / PSG_Inside

Kilijan Embape je bio fudbalska tema broj jedan u proteklom periodu, a konačno je i ta saga došla kraju, s obzirom na to da je odlučio da ostane u PSŽ-u. Embape je tako "nasankao" Real, dok je njegov klub priredio i spektakularanu najavu samog produžetka.

Tokom dana je osvanula informacija da je Kilijan Embape odlučio da ostane u PSŽ-u, a to je javio Florentinu Perezu putem SMS poruke, u kojoj je samo rekao da je odlučio da ostane.

Taj produžetak neće biti baš jeftin za ekipu iz Pariza, pošto će samo za potpis iskeširati 300 miliona evra fudbaleru, a pritom će imati i godišnju platu od 100 miliona evra, s tim što će se pitati i za ključne stvari u klubu, poput toga ko će biti trener, sportski direktor i koga će klub kupiti, odnosno prodati.

Sve to, uz masnu sumu novca su razlozi zašto je Embape odlučio da ostane u PSŽ-u, dok mu je klub priredio i veoma spektakularan doček na krovu stadiona, gde je Francuz ostavio kratku poruku.

- Ovde pišemo istoriju. Ovo je Pariz.

Video: Srpski novinar pitao Embapea kakva mu je bila atmosfera, Kilijan se nasmejao i uzvratio pitanjem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA