≫ 

Komedija u Bugarskoj: Igrači se u 93. tukli oko penala, predsednik kluba uleteo na teren i davio jednog

Na kraqju su penal promašili i ispali iz lige...

  • 5
FK Carslo Selo Printskrin: Youtube/ Sport Klub

Neverovatne scene viđene su u subotu veče u Bugarskoj, u poslednjem kolu tamošnjeg šampionata, kada je na utakmici između Carskog Sela i Lokomotive došlo do haosa u nadoknadi vremena!

Carskom selu je bila potrebna pobeda kako bi izbegli ispadanje i imali su veliku priliku za to u 93. minutu - iz penala! Međutim, unapred pripremljeno slavlje domaćih navijača zamenio je "rijaliti" u režiji fudbalera i predsednika kluba.

Penal je hteo da izvede napadač Jusuf Jafa, iako je kapiten Martin Kavdanski bio taj koji je zadužen za udarce sa bele tačke. Jafa nije dao loptu, došlo je do sukoba između njih dvojice, da bi u jednom trenutku na teren ušao i prvi čovek kluba Stojne Manolov.

Nasrnuo je na Jafu i uhvatio ga za vrat, a epilog svega jeste taj da je Gambijac izašao na terena posle žustre svađe. Kavdanski je uzeo loptu i šutirao, ali je golman gostujućeg tima odbranio penal i tako izbacio Carsko Selo iz lige.

Jafa je van terena podrugljivo reagovao na promašen penal saigrača, što je dodatno iznerviralo predsednika Manolova koji je i van terena napao svog fudbalera. Kamera je u tim trenucima prestala da snima, tako da nije poznato da li je došlo do nekog većeg fizičkog kontakta između njih dvojica.

Ali, sudeći prema izrazu lica Manoleva, Jafi definitivno nije bilo lako posle utakmice...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đole

    22. maj 2022 | 08:24

    Eto budućeg kluba za Stanoja, Carsko Selo

  • Mirko

    22. maj 2022 | 08:06

    Kapiten nije bio zadužen za penal, onaj koji jeste je šutirao i golman mu je skinuo u prvom poluvremenu ...gledao sam tu završnicu i sramota da se to događa u prvoj ligi, petoj da ali ... Jedino ako su prodali opstanak a crnac je hteo da da gol po svaku cenu pošto nije u toku ...

  • lukas

    22. maj 2022 | 08:55

    Kapiten kapitenski, za precednika za dobru svotu, ziv bio fudbal i kladionice sirom sveta…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA