Gol u 96. minutu ostavio Monako bez LŠ, ali nije doneo Zvezdi pola miliona evra

Ništa od aktiviranja klauzule za Nemanju Radonjića

  • 0
FK Monako Printskrin: streamja

Velika drama viđena je u subotu veče u poslednjem kolu Francuske lige, gde je Monako u 96. minutu ostao bez direktnog plasmana u Ligu šampiona!

Kneževima je trebala pobeda na gostovanju Lensu, jer su imali identičan broj bodova kao i Olimpik Marsej, uz bolju gol-razliku. I vodili su sve do duboke nadoknade kada su primili neverovatan gol za konačnih 2:2.

Tako će, umeso u grupnu fazu LŠ, Monako otići u kvaliifkacije gde ih čeka dosta teži posao. S druge strane, Marsej je dobio sa 4:0 i čekao je lepe vesti na drugoj strani i na kraju ih je i dočekao.

Međutim, plasman Marseja u LŠ ne znači da će Crvena zvezda dobiti bonus od pola miliona evra koji je umetnut kao klauzula kada su crveno-beli prodali Nemanju Radonjića na Velodrom.

Jeste Radonjić zvanično igrač Olimpika, ali je celu sezonu bio na pozajmici u Benfiki i odigrao je samo 18 minuta na startu Lige 1 za Marsej. Čak ni to nije dovoljno, jer u klauzuli piše da je za aktiviranje bonusa potrebno da Srbin odigra barem 50 odsto utakmica po 45 minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA