≫ 

Zvezda sprema proslavu titule, Stanojević i Partizan ne gube nadu u čudo

Večiti rivali od 18.30 časova igraju svoje mečeve poslednjeg kola

  • 21
Finale kupa Srbije, Derbi Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Crvene zvezde danas, u poslednjem kolu Superlige, dočekuju Voždovac (18.30) i za petu uzastopnu titulu potreban im je bod!

Navijači srpskog šampiona već danima unazad spremaju spektakularnu proslavu titule, te će inspirisani šampionskom fotografijom iz sezone 1976/77, Marakanu obojiti crveno-belim barjacima.

Ukoliko Zvezda osvoji titulu, a male su šanse da se to ne dogodi, očekuje se da navijači u korteu odu do Kalemegdana i tradicionalno kod "Beogradskog pobednika" proslave osvajanje pehara.

S druge strane, Partizan ne gubi nadu da bi Voždovac mogao do trijumfa koji bi crno-belima otvorio put ka tituli. naravno, potrebno je da i oni savladaju niški Radnički kod kuće.

- Poslednja je utakmica u našem prvenstvu gde još matematički imamo šansu za titulu, tako se spremamo, tako smo motivisani i nadamo se najboljem - rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević.

Na pitanje da li Voždovčani mogu da ponove 2017. godinu i "pomognu" crno-belima da dođu do titule, Stanojević je rekao da veruje da svaka ekipa može da priredi iznenađenje, pogotovo Voždovac koji ima specifičan stil igre.

- Ne verujem, ali nadu ne gubim. Voleo bih da navijači dođu da nas podrže, nije bitno u kom broju, bitno je da bude pozitivna atmosfera i da budu uz nas - poručio je Stanojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    22. maj 2022 | 09:50

    Dozvolite da kao navijač Partizana unapred čestitam novu titulu Crvenoj Zvezdi i zaželim uspešan put kroz ligu šampiona. Bila je u drugom delu šampionata superiornija i imala je izgrađenu fizionomiju i filozofiju igre za razliku od mog Partizana koji nije našao pravu igru nego se gubio u pogrešnom prilazu mečevima i zastareloj taktici igre sa osrednjim starijim fudbalerima čiji kapacitet i znanje igre nije dovoljan ni za Srpsku ligu. Žao mi mladih momaka koji gube vreme u treniranju da bi utakmice gledali sa klupe ili bi na kašičicu dobijali priliku i to u zadnjim minutama igre. Bez obzira na sve, ne gubim nadu da ćemo učiniti sve da osvojimo Kup Srbije pa neka pobedi spretniji i sretniji jer u mnogim prilikama bolja ekipa je izlazila kao poražena. Još jednom iskrene čestitke.

  • Nikola

    22. maj 2022 | 09:33

    Zvezda sprema proslavu titule, a vi objavljujete izjavu ovog kmekavca? Koga zanima šta priča ovaj gubitnik?

  • Nexxx

    22. maj 2022 | 10:11

    Ovaj samrok stanoje cas gubi nadu cas ima nadu😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA