Iskoristi najveće kvote u Mozzartu i osiguraj nezaboravni jednodnevni provod u Dohi

Za samo 50 dinara ste u prilici da otputujete u Katar na Svetsko prvenstvo i odgledate duel Brazil - Srbija

  • 0
FK Napoli - FK Bolonja Foto: Tanjug / AP

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi, ali i obezbedi put na Svetsko prvenstvo. Bukmejkeri Mozzarta spremili su tri najjača koeficijenta za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje se igraju danas, koji mogu da vam asistiraju u nastojanju da pogodite najveću kvotu i nađete se krajem novembra u Mozzart avionu koji leti u Katar na sudar Brazila i Srbije na Mundijalu.

Do nezaboravnog jednodnevnog provoda u Dohi i posete najvažnijem planetarnom fudbalskom događaju put vodi potencijalno preko posebne ponude u Mozzartu, gde su dvojka na Napoli u okršaju sa Specijom, potom slavlje Lestera u sukobu sa Sautemptonom i trijumf Kopenhagena nad Olborgom najisplativiji.

Duele iz Italije možete da pratite u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com.

SPECIJA - NAPOLI (NEDELJA, 12.30), DVOJKA 1,60

Za Speciju prvi deo šampionata nije bio najuspešniji. Tim iz okoline Đenove je više puta završio u zoni ispadanja, a trener je bio na ivici otkaza. Ipak, situacija se stabilizovala i ekipa trenutno zauzima 16. mesto na tabeli sa 36 bodova i već je sebi garantovala opstanak u Seriji A. Napoli je odlično započeo kampanju i dugo je važio za jednog od glavnih kandidata za titulu. Ipak, serija grešaka u drugoj polovini šampionata isključila je Napolitance iz trke za skudeto. Trenutno je Napoli treći na tabeli i tu će i ostati bez obzira šta danas uradi.

---------------

Svaki dan igrač s najvećom pogođenom kvotom ide u Katar! Konkurencija je ogromna, ali u Mozzart avionu ima još dovoljno mesta.

---------------

LESTER - SAUTEMPTON (NEDELJA, 17.00), KEC 1,90

Lester je sezonu počeo pobedom u Superkupu, posle čega se tim fokusirao na nastupe u evropskom takmičenju. Stigao je u polufinale plej-of Lige konferencije, gde je eliminisan od Rome. U šampionatu Engleske na kontu Lisica posle 37 kola je 13 pobeda i 10 remija, što im je donelo 49 bodova i deveto mesto na tabeli. Posle slavlja nad Votfordom (5:1), Lester je remizirao sa Čelsijem (1:1). Sautempton je bio dobar u FA kupu, gde je stigao do četvrtfinalne faze kada ga je izbacio Mančester Siti. U šampionatu Premijer lige pred poslednje kolo Sveci imaju devet pobeda i 13 nerešenih duela koji su im doneli 40 bodova i 15. mesto. U poslednje tri borbe Sautempton je poražen.

Lester siti Foto: Tanjug / AP

KOPENHAGEN - OLBORG (NEDELJA, 17.00), KEC 1,55

Kopenhagen dočekuje Olborg i u prilici je da zapečati titulu prvaka Danske i uz remi. Ima tri boda više od najbližeg pratioca Midtjilanda, a Kopenhagen će biti krunisan osim ukoliko se desi čudo i doživi težak poraz od Olborga, jer ima za devet golova bolju gol-razliku od Vukova iz Herninga. Olborg izgleda krhko posle niza od pet poraza u šest duela, a treći uzastopni poraz od Kopenhagena izgleda najverovatniji ishod na Parkenu. Rezultati gostiju su bili sumorni u završnoj fazi Superlige, ali su barem zadržali sposobnost da zatresu mrežu. Kao rezultat toga, oba tima su dala gol na pet prethodnih susreta Olborga.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA