≫ 

Bravo, Orlići! Srbija je u 1/4 finalu EP, zlata vredan bod protiv Španije doneo megdan s Portugalijom

Srbija je bila i na pragu eliminacije, ali su uspeli da nadomeste minus protiv Španije i tako dođu do naredne runde takmičenja

  • 3
Radovan Krivokapić Foto: MNPress

Kadetska reprezentacija Srbije, igrači do 17 godina, uspeli su da se plasiraju u četvrtfinale Evropskog prvenstva za svoj uzrast, pošto su u poslednjem kolu grupe C remizirali sa Španijom - 1:1.

Ovaj remi je bio dovoljan izabranicima Radovana Krivokapića da se nađu u drugom krugu, odnosno četvrtfinalu, gde će im protivnik biti reprezentacija Portugalije koja je upisala dve pobede na startu takmičenja, dok ih očekuje i treći meč u grupi sa Danskom.

Srbija je protiv Španije bila na ivici eliminacije, mučili su se "Orlići" sve do 88. minuta, kada je Milošević uspeo da sa penala postigne gol i tako dovede našu reprezentaciju do aktivnog rezultata od 1:1, koji je i poslao Orliće u četvrtfinale.

Ključnu ulogu je odigrala i Belgija koja je vodila sa 3:1 protiv Turske, pa je tako omogućila našoj selekciji plasman među najboljih osam reprezentacija u Evropi.

Video: Poznati glumac Netfliksove hit serije u Beogradu na meču Partizana i Budućnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA