≫ 

Objavljen Ibrin govor u svlačionici: Svi stoje mirno, slušaju, ne trepću, a onda nastaje delirijum

Zbog ovoga je Zlatan veliki šampion

  • 4
Zlatan Ibrahimović Printskrin: Twitter.com/tuttomercatoweb_com

Milan je posle 11 godina uspeo da osvoji titulu u Italiji, a jedan od značajnijih faktora bio je Zlatan Ibrahimović. Iako je ove sezone manje igrao, imao je uglavnom ulogu rezerviste zbog sjajnih partija Rafaela Leaa i Olivijea Žirua, ali njegov uticaj na mentalitet igrača Rosonera bio je nemerljiv.

Kada je pre dve godine stigao na San Siro, doneo je toliko potrebnu energiju da se to odmah videlo. Prve sezone sa Zlatanom je Milan već pokazao da bi mogao da se bori za titulu, a već naredne je do nje i došao.

Zlatanov uticaj na svlačionicu i energiju tima, kao i na stvaranju jedinstvene grupe bio je nemerljiv.

Na kraju, kada je Milan i postao šampion Italije, Zlatan je u svlačionici održao šampionski govor.

- Dovedite sve ovde. Momci, budite mirni, neću da kažem zbogom. Od prvog dana kada sam došao, onda i kada su došli ostali, malo ko je verovao u nas, ali kada smo shvatili da moramo da se žrtvujemo, da patimo, da verujemo... kada se to dogodilo, postali smo grupa. A kada ste grupa, možete da ostvarite stvari koje smo ostvarili. Sada smo šampioni Italije. Ponosan sam na sve. Želim da vas zamolim nešto, da slavimo kao šampioni, jer Milano ne pripa Milanu, Italija pripada Milanu - uzviknuo je i prevrnuo sto, a onda je nastao delirijum u svlačionici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by TMW - Pagina Ufficiale (@tuttomercatoweb_com)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA