≫ 

Polako su počeli da spuštaju šetalicu, a onda je nastala najbolja koreografija svih vremena

Navijači Salernitane podigli navijačku kreativu na viši nivo

  • 6
Salernitana koreografija Printskrin: Youtube/GiuseppeNappa

Navijači širom seta trude se iznova i iznova da svojim koreografijama, pesmama i drugim aktivnostima nadmaše jedni druge, a navijači Salernitane su proteklog vikenda navijački "ispit" položili sa najvišom mogućom ocenom.

Ne samo da su napunili stadion do poslednjeg mesta u meču poslednjeg kola gde im je u igri bio opstanak u Seriji A, već su i kreativnost kada su pitanju navijačke koreografije podigli na viši nivo.

Naime, klub koji je osnovan pre više od sto godina, tačnije pre 103 godine, uspeo je da ostane u Seriji A, iako je poražen sa 4:0 na svom terenu u poslednjem kolu od Udinezea. Ali, njihov konkurent Kaljari nije savladao Veneciju, pa su zahvaljujući tome ostali u najvišem rangu.

Ipak, koreografija koju su navijači Salernitane napravili na tom meču je nešto o čemu se posebno priča u ultras svetu ovih dana.

Na njoj je poput starog bioskopskog filma prikazana čitava istorija kluba. Kamere sa strane, svetlo i filmska traka koja se menjala duž tribine, kao i brojevi godina koji su se menjali na zastavi na ogradi u skladu sa epohom koja se prikazuje na "filmskoj traci" u tom momentu, zadivili su svet.

Mnogima je već posle spuštanja šetalice bilo jasno da će videti spektakularnu koreografiju, ali kada je traka nastavila "da se vrti" shvatili su da prisustvuju istoriji i jednoj od najboljih koreografija svih vremena.

Pogledajte u galeriji kako je to izgledalo:

Pogledajte i video koreografije:

Video: Zlatan se raspištoljio na proslavi titule: Pivo u ruci, osmeh od uva do uva, a navijači svuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    24. maj 2022 | 17:03

    Glodari su u zadnjem kolu ove godine napravili koreografiju za pamcenje...izgledalo je kao da je stadion PRAZAN !!!!!! svih 90 minuta !!!!!! A u stvari bilo je 30 000 ljudi !!!!!! Pogledajte snimsk !!!!

  • Miki

    24. maj 2022 | 20:20

    Bolja je od bilo koje zvezdine

  • Neko tamo, iz mase...

    24. maj 2022 | 15:44

    Mora da se salite !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA