≫ 

Slučaj mačka blizu epiloga: Kurt Zuma se kišobranom branio od fotoreportera, na sudu priznao sve!

Francuz se izjasnio krivim zbog maltretiranja mačke pred kamerom svog brata

  • 1
kurt zuma Foto: twitter/Mockneyrebel

Francuski fudbaler Kurt Zuma danas se pojavio pred sudom u Londonu gde se izjasnio krivim za maltretiranje mačke dok je njegov brat Joan sve to zabeležio kamerom i kasnije obnarodovao na društvenoj mreži "Snepčet".

Snimak je izazvao zgražavanje i osudu javnosti, a nedugo potom usledilo je neminovno po fudbalera: Zumi je stigao i sudski poziv na osnovu prijave društva za zaštitu životinja.

Epilog ovog slučaja je Zumino današnje pojavljivanje na sudu i priznanje krivice čime je sudiji ostavio zadatak da pečatira završni čin ovog nemilog događaja: izricanje kazne fudbaleru Vest Hema što će se desiti 1. juna.

Inače, Zuma se danas jedva probio do zgrade suda kroz zid fotoreportera koji su sa aparatima "na gotovs" čekali njegov izlazak iz kombija. Uz mnogo snage i veštine, sa kapuljačom na glavi, i uz upotrebu kišobrana kao oružja kojim se štitio od znatiželjnih objektiva, Zuma i njegov čuvar su nekako uspeli da se domognu ulaza zgrade.

Zumi i njegovom bratu su mačke odmah oduzete, klub ga je kaznio i oduzimanjem dvonedeljne plate koja je prosleđena udruženju za zaštitu životinja, a kompanija "Adidas" je raskinula sponzorski ugovor koji je potpisao sa njim.

Na sve to, Zuma nije dobio ni poziv selektora za mečeve Francuske koji su se igrali psoel ovog događaja sa mačkom.

Britanski zakon kaže da je kazna za ovaj prekršaj od šest meseci do pet godina zatvora, ali je daleko veća verovatnoća, naravno, da će Zuma samo novčano biti kažnjen i to najoštrijom mogućom sumom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Саша

    24. maj 2022 | 23:14

    Е браво за ово.То је закон и правна држава волели их ми или не.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA