≫ 

Dva puta je šokirao Zvezdu u sezoni, sada preuzima Napredak iz Kruševca

Đorđević stiže pod Bagdalu već prvog dana juna

  • 1
Dušan Đorđević Foto: MN Press

Doskorašnji trener Radnika iz Surdulice Dušan Đorđević od 1. juna će preuzeti klupu Napretka iz Kruševca!

Đorđević je jedan od perspektivnijih srpskih trenera, a psole sjajnog posla koji je uradio u Čukaričkom, zatim i u Surdulici, pokušaće da podigne Čarapane u jednoj od najvažnijih sezona Superlige.

- Na vanrednoj sednici Skupštine Napretka se moglo čuti da će u novu sezonu klub ući sa novim trenerom, a po svemu sudeći, biće to Dušan Đorđević, dojučerašnji strateg Radnika, pre toga i Čukaričkog. Pregovori su u završnoj fazi, a zvanična promocija bi trebalo da bude 1. juna - piše u saopštenju Napretka.

Napredak je jedini tim u plej-ofu koji na sedam utakmica nije postigao niejdan pogodak. Ovog proleća vodio ih je Zoran Milinković kom je istekao ugovor, dok se kao njegova zamena pominjao nekadašnji strateg Crvene zvezde Slaviša Stojanović.

Što se tiče Đorđevića, podetićemo da je on ove sezone "izludeo" Zvezdu, jer je u dve utakmice osvojio četiri boda - pobeda u Surudlici (2:1) i remi na Marakani (1:1) koji je upalio alarm kada su u pitanju crveno-beli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • suarez

    25. maj 2022 | 16:51

    Znaci sto si radio postenu u Mladom Radniku je to to .. od jula trener jedne od Zvezdinih filijala. Nego gani sad vam Stojkovic ne smeta na stadionu ?! Kako sad covek koji vedri i oblaci je dobro dosao?? A da pa vi ste sampioni ead sve moze sve je ok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA