≫ 

Huligan kojeg je grizla savest: Navijač Hajduka vratio dres Dinama koji je oteo dečaku

bi oje na stubu srama zbog ovog poteza, nije mu preostalo ništa drugo nego da pokaže ljudsku stranu

  • 2
navijači dinama

Foto: MN Press

Huligani koji je prošlu subotu u Zagrebu devetogodišnjaku uzeo dres Hajdukovog igrača Livaje navodno se sam javio u policijsku postaju i vratio ga, piše hrvatski RTL.

- Mi smo išli u prodavnicu i želeli smo kupiti sladoled i kad smo ga kupili, došao mi je jedan čovek i rekao "šta glumite, ajde skini taj dres, i ja sam ga skinuo - rekao je devetogodišnji dečak iz Zagreba.

Skidanje dresa dečaku je sve samo ne u "opisu posla" ultrasa. Rečju, sramota. Iako je njegov identitet ostao skriven od očiju javnosti, savest mu nije dala mira. Uradio je ono što je morao da uradi.

Hrvatski mediji navode da je dinamovac kojije naterao dečaka da skine dres Hajduka ušetao u policiju s Livajinim dresom.

- Prići nečijem detetu i zamoliti ga, u biti sigurno ga on nije zamolio, nego je to bio zapovedni ton "skidaj dres". To je priča za sebe koja otvara puno tih tema - objašnjava otac devetogodišnjeg dečaka. Majka nije ni znala da je derbi, kaže otac.

- Verovatno bi da je znala rekla "ajde obuci dres Perišića ili Modrića", pa ne bi došlo do te neugodne situacije - dodaje.

Video: Da li će policija da premesti hrvatske huligane iz stanice u Grockoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    26. maj 2022 | 16:13

    Али зато Енглези неће да врате њихове дресове - и НИСУ их отели од деце, хехе...

  • Sile

    26. maj 2022 | 17:53

    Grobarska posla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA