≫ 

"Okolina neka priča šta hoće, pošteno smo došli do duple krune": Borjan likovao za Telegraf

Kapiten Zvezde je uz ogroman broj emocija dočekao osvajanje ove duple krune

  • 10

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da po drugi put uzastopno dođu do duple krune, pošto su slavili protiv Partizana u finalu Kupa sa 2:1. Heroj pobede jeste bio Aleksandar Katai sa dva pogotka, ali je i kapiten crveno-belih Milan Borjan u nekoliko navrata pokazao zašto je jedan od najboljih golmana u ligi.

Posle meča, utisci su uzavreli, kao i sama atmosfera na terenu, ali i na tribinama. Ipak, kada se podvuče linija, Zvezda je ta koja jeste i koja mora biti zadovoljnija, crveno-beli su po drugi put stigli do duple krune, koju su čekali celu jednu deceniju.

Milan Borjan, kapiten i golman Crvene zvezde, govorio je za Telegraf o utiscima, a iskoristio je priliku i da ponovo "potkači" najvećeg rivala, ili kako je on rekao "okolina".

- Utisak je osvojeni kup. Neverovatno, dupla kruna, druga godina za redom. Svaka čast momcima, za neverovatnu sezonu, kao što sam rekao ranije. Bilo je uspona i padova, ali pokazali smo da je Zvezda velika porodica. Okolina može da priča šta hoće, ali mi smo sve pošteno odradili, prošli kroz sve i svašta i uzeli duplu krunu. Čestitam svim Zvezdašima - rekao je golman Milan Borjan za Telegraf.

Video: Natho i Rikardo hteli da ostanu na dodeli Zvezdi, Urošević urlao na njih, žestoka svađa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nosmoking

    26. maj 2022 | 23:13

    Tako je!! Plakali su i kada su imali 5 bodova vise pa nikakvo cudo da sada udaraju u dreku nakon duple krune! Mentalitet je to, nikada gospoda od njih!

  • Milorad

    26. maj 2022 | 22:43

    Pogledaj utakmicu napredak-zveda i javno izadji i prokomentarisi taj 31min. I kazi da tvoj igrač nije igrao rukom u šesnaestercu! Kad si veliki kapiten

  • R75

    26. maj 2022 | 23:18

    Jer si i ti posten ko tvoja Sneza?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA