Srpski dvojac slavi Kup u Švedskoj: Milojević pobedio bivši klub, Birmančević pogodio kad je najpotrebnije

Miloš Milojević, 39-godišnji stručnjak, uspeo je na ovaj način da dođe do najvećeg uspeha u karijeri

  • 0
veljko birmančević Foto: printscreen/premiersportslive1

Ekipa Malema uspela je da osvoji Kup Švedske, nakon što su u finalu savladali Hamarbi posle boljeg izvođenja penala (3:4), te je tako srpski dvojac Birmančević - Milojević uspeo da dođe do 15. trofeja u nacionalnom kupu.

Tokom regularnog dela igre nije bilo previše zanimljivosti, tek po koja prilika, ali daleko od ozbiljne da ugrozi čuvare mreže na oba kraja terena, zbog čega su ekipa bile prinuđene da pristupe izvođenju jedanaesteraca.

Bio je ovo i važan duel za Miloša Milojevića, trenera Malmea koji je upravo iz Hamarbija i stigao u ovaj klub. Njegova ekipa je sada loše započela penal seriju, pošto je Penja promašio. Na sreću Malmea i Milojevića, an drugoj strani je neprecizan bio i Besara.

Veljko Birmančević je uzeo loptu i postigao gol, čime se otvorila serija od čak sedam pogođenih jedanaesteraca, da bi na kraju Selmani bio neprecizan za Hamarbi, čime je i doneo trofej Milojeviću, Birmančeviću i ostatku ekipe Malmea.

Video: Miloš Milojević nakon ubedljivog trijumfa: Došao je naš inividualni kvalitet i fizička sprema

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA