≫ 

Telegraf u Parizu pred finale LŠ: Realovi navijači prave feštu po prevozu, jedan je obukao Mijatovićev dres

Očekuje nas fantastična atmosfera u Sen Deniju

  • 2

Pariz počinje da "kuva". Pošto sunce polako zalazi i bliži se kraj ove subote, 28. maja 2022. godine, to može da znači samo jedno - vreme je za finale Lige šampiona. Glavni grad Francuske sprema se da ugosti dva najbolja tima u elitnom takmičenju za tekuću sezonu - Real Madrid i Liverpul. 

Spektakl je zagarantovan, pošto su horde navijača engleskog i španskog kluba preplavile ulice i gradski prevoz koji vodi ka Stadionu "Francuska" gde će Klemen Turpan od 21.00 čas dati prvi sudijski zvižduk.

Ako je suditi prema ekskluzivnim snimcima Telegraf Sporta sa lica mesta, ludnica je već počela, pošto se pesma ori na oko tri časa pred početak utakmice. Naš reporter našao se u metrou i u prevozu zajedno sa navijačima Reala, koji su pravili pravu feštu.

Skandirali su ime Karima Benzeme, svog voljenog kluba, a jedan od navijača nosio je i Mijatovićev stari dres. Iza njega je išao i gospodin koji je "nadenuo" na sebe dres Luke Modrića.

Pogledajte kako je sve izgledalo u snimku koji se nalazi na početku ove vesti.

Video: Srpski fudbaler u neverici šta je Real uradio u polufinalu Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA