Pioniri Zvezde "prodali" prejaku foru Partizanu: Odbrana ostala u čudu, golman se nije ni pomerio

Zadivljujuće je što deci od 13 i 14 godina na ovaj način radi mozak u ovako bitnoj situaciji

  • 52

Pioniri Crvene zvezde uspeli su da savladaju svoje vršnjake iz Partizana u "večitom derbiju" sa 3:2. Utakmica na pomoćnom terenu Marakane je bila prepuna naboja, i prilika, a sam meč je prošao u znaku prvog gola crveno-belih.

Naime, radi se o akciji iz 29. minuta, kada je Zvezda uspela da izjednači i vrati rezultatsku neizvenost, pošto je Partizan nešto ranije uspeo da povede.

Odbrana Partizana je načinila naivnu grešku, izgubili su loptu kod svojih 16 metara, Popović je izvršio pritisak, jedan igrač Zvezde je došao do lopte, ali je oboren od strane defanzivca Partizana.

Sudija je signalizirao faul na samoj ivici šesnaesterca. Aleksa Vasilić je uzeo loptu, stavio je na mestu faula, ali nije tražio od sudije znak, već je odmah izveo i pronašao je samog Petra Popovića, koji je takođe na odličan način uspeo da izbegne ofsajd poziciju. Odbrana Partizana je ostala zatečena, a Popoviću nije bilo teško da ubaci loptu u nebranjenu mrežu.

S obzirom na to da sudija nije odlučio da kazni igrača žutim kartonom, dopušteno je brzo izvođenje i to je dalo rezultata. Zvezda je ubrzo došla i do 2:1, ali je Partizan izjednačio na početku drugog poluvremena.

Konačnih 3:2 je došlo u 56. minutu susreta posle jednog kornera. Snimak prvog gola možete videti u video klipu na početku teksta od 34:35, dok takođe možete pregledati i čitavu utakmicu.

Video: Kako su Zvezdini gardisti pratili derbi i na kraju zapevali pesmu protiv Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    28. maj 2022 | 21:04

    HA HA HA HA HA HA HA HA,SETIH SE KAD SU franjevci NAMEŠTALI OFSAJD ZAMKU 50 METARA OD GOLA PRILIKOM IZVOĐENJA ZVEZDINOG AUTA.PRIME GOL I SVI TRČE KOD POMOĆNOG SUDIJE " OFSAJD,OFSAJDOFSAJAAAJD". CEO SVET im SE I DANAS SMEJE.

  • Blln

    28. maj 2022 | 20:38

    Uče se mali romi prevarama od malena...

  • Grobari

    28. maj 2022 | 20:48

    U FUDBALU SRPSKOM, PUNO IMA SUDIJA CRVENIH!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA