Nadal prisustvovao finalu Lige šampiona, svojim emotivnim reakcijama izazvao mnogo pažnje

Rafa je vatreni navijač "kraljevskog kluba"

  • 2
Rafael Nadal, Liga šampiona Foto: Profimedia

Slobodan dan na Rolan Garosu iskoristio je Rafael Nadal da prisustvuje finalu Lige šampiona koje je igrao njegov omiljeni klub Real Madrid protiv Liverpula, a reakcije španskog tenisera tokom meča privukle su mnoge pažnje.

Dokaz da Nadal nije došao samo da bi bio viđen na tribinama stadiona "Francuska" najbolje pokazuje video snimak na kome se vidi koliko mu teško padaju određena dešavanja na terenu.

Rafa je utakmici prisustvao zajedno sa svojim ocem Sebastijanom i sestrom Marijom Izabel, a sve troje su imali izuzetno emotivne reakcije.

Neki od komentara bili su da je Rafa čak emotivniji dok kao navijač sedi na tribinama i posmatra fudbal, nego što je to slučaj na terenu tokom svojih mečeva.

Nadal će danas igrati svoj meč osmine finala na Rolan Garosu protiv Feliksa Ože-Alijasima, a ako bude trijumfuje, i isto učini Novak Đoković protiv Dijega Švarcmana, četvrtfinale Rolan Garosa će nam doneti još jedan teniski klasik.

Na tribinama stadiona "Francuska" bio je još jedan španski teniser i navijač "kraljevskog kluba" Karlos Alkaraz. On će takođe igrati svoj meč osmine finala danas, ali tek u večernjem programu od 20.45h, a protivnik će mu biti ruski teniser Karen Hačanov.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Carlos Alcaraz Garfia (@carlitosalcarazz)

Video: Telegraf uhvatio hapšenje Španaca: Otimanje navijača Reala, policija u klinču sa Madriđanima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • isfrustrirana zenturaca

    29. maj 2022 | 08:05

    jk nije nastupala na poluvremenu

  • Lik

    29. maj 2022 | 10:02

    Ako su emotivne reakcije kez kao kod holivudskih glumaca onda ste u pravu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA