≫ 

Markec potpisao! Kapiten Partizana oženio bratanicu Zvezdana Terzića, na slavlje stigao i čuveni Hrvat

Pored hrvatskog reprezentativca, na svadbu su stigli i bivši, kao i sadašnji fudbaleri Zvezde, Partizana, ali i reprezentativci Srbije

  • 15

Fudbaler Partizana Lazar Marković odlučio je da stane na "ludi kamen" i kruniše brakom svoju vezu sa Jovanom Terzić, inače bratanicom generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića.

Jovana je inače ćerka Zvezdanovog brata, Dejana, pa su se na taj način orodili kapiten Partizana i generalni direktor Crvene zvezde.

Venčanje je bilo zakazano za 14 časova i 30 minuta, a odvijalo se na Dedinju u poznatom lokalu "Kod privrednika". Mnoge poznate zvanice su se mogle videti, kako iz sveta sporta, tako i estradnog sveta kako pristižu na svadbu kod prvotimca Partizana.

Među zvanicama su se našli i bivši fudbaleri Crvene zvezde, Darko Lazović i Duško Tošić, potom bivši fudbaler Partizana Saša Ilić, ali i sadašnji saigrači Saša Zdjelar, Milan Smiljanić... Zvanicama se pridružio čak i Dejan Lovren, hrvatski defanzivac koji je nastupao sa Lazarom Markovićem u Liverpulu.

Lazar i Jovana su svoju ljubav otpočeli 2016. godine, kada su se upoznali preko Markovićevog menadžera, a veza je uspela da opstane i tokom Lazarovog igranja u inostranstvu.

Video: Marković nije iskoristio stopostotnu šansu: Svu prednost u kontri proćerdao lošim šutem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    29. maj 2022 | 16:02

    Kad ne mozes titulu da uzmes, uzmes bratanuicu😂😂😂mala sala. SRECNO VAM BILO. CZV.

  • Pop Cira

    29. maj 2022 | 17:21

    Ovi iz Partizana ne mogu ni da se ozene a da im to ne sredi Terza.

  • lux

    29. maj 2022 | 15:49

    neka mu je srecno u braku i i nekom novom klubu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA