Od Rangnika samo "moša" za Mančester: Austrijanac odlazi iz kluba, hoće da se posveti reprezentaciji

Prvobitno je bilo planirano da privremeno bude trener, a onda se pozabavi konsultovanjem, međutim, odustao je od toga

  • 0
Ralf Rangnik Printskrin: Twitter.com/@utdreport

Austrijski stručnjak i aktuelni selektor te reprezentacije Ralf Rangnik, objavio je da će napustiti Mančester junajted, te da neće ostati više u ovom engleskom klubu. On i engleski klub su se sporazumno dogovorili o prekidu saradnje.

Rangnik je stigao u Mančester kada je iz kluba otišao Ole Gunar Solskjer, međutim, jasno je bilo da Austrijanac neće ostati dugo na toj poziciji u slavnom klubu. Samo se privremeno latio menadžerskog posla, da bi na kraju preuzeo mesto savetnika. Bar se tako činilo.

U međuvremenu je stigla ponuda Fudbalskog saveza Austrije da Rangnik preuzme mesto selektora ove reprezetancije, što je on radosno prihvatio, ali je to uzelo maha na drugom polju. On i njegov trenutni klub, Mančester, odlučili su da dođe do prekida svake saradnje, kako bi se što bolje fokusirao na selektorski posao.

- Sporazumnim dogovor prekinuta je saradnja Ralfa i Mančestera, on neće ostati na Old Trafordu, već će se fokusirati na posao u Austriji - stoji u saopštenju.

Video: Prvi put bez Olea: Evo kako Majkl Kerik vodi trening Junajteda sa bivšim saigračem Ronaldom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA