Lalatović preživeo dramu za opstanak: Kostić i Milivojević gledali poraz Radničkog u revanšu baraža

Kragujevčani ostali u eliti, uprkos porazu na domaćem terenu od Železničara

  • 2
filip kostić i luka milivojević Foto: Arena sport

Zahvaljujući sjajnoj partiji u prvoj utakmici baraža, kada su sa 3:1 dobili Železničar iz Pančeva u gostima, fudbaleri Radničkog iz Kragujevca igraće i sledeće sezone u Superligi Srbije!

Istu nisu zaslužili gledajući revanš na svom terenu, gde su poraženi sa 1:0 golom Darija Grgića u 26. minutu. Ispala je odbrana Radničkog olako, a pomenutom Grgiću nije bilo teško da sprovede loptu u mrežu.

Isti igrač mogao je da se proslavi u finišu prvog poluvremena i da u potpunosti unese nemir u sastav Nenada Lalatovića. Gigić je odlično driblao, stvorio je šansu za gol, da bi Grgić natrčao i sa pet metara šutirao je direktno u mladog golmana Ognjena Lukića.

Kada se sve uzme u obzir, Lukić je verovatno bio heroj Radničkog s obzirom na to da je i u drugom poluvremenu imao dve-tri sjajne odbrane. S druge strane, domaćin praktično ništa nije uradio u napadu.

Ipak, taj trijumf u Smederevu, gde je Željo igrao kao domaćin, doneo im je mogućnost za nešto laganiju partiju kod kuće. Mada je to "lagano" moglo skupo da ih košta da je Grgić bio precizan za 0:2 u finišu prvog dela.

Vredi pomenuti i to da su utakmicu sa tribina pratili i sadašnji i bivši reprezentativac Srbije - Filip Kostić i Luka Milivojević. Naravno, obojica su svojevremeno nosili dres Radničkog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan Dzigurski

    29. maj 2022 | 20:00

    Zeljeznicar iz Panceva, nisam do sada ni cuo za taj tim a oni skoro da su usli u Prvu ligu. Koji je to nivo fudbala, kao sesta engleska liga.

  • Vasa

    29. maj 2022 | 18:06

    Moze li Ilijev napokon da pozove Lalata?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA