≫ 

Saznajemo! Zvezda završila veliko pojačanje za LŠ, ovo su detalji transfera Kangve

Kings Kangva će se pridružiti Geloru Kangi

  • 55
Kings Kangva Foto: Alexey Filippov / Sputnik / Profimedia

Crvena zvezda je finiširala prvo pojačanje za narednu sezonu, a to je, kao što se i govorkalo i spekulisalo, fudbaler iz Zambije Kings Kangva (23), koji je sa šampionom Srbije potpisao ugovor na četiri godine, saznaje Telegraf.

Crveno-beli su za najboljeg igrača Arsenala iz Tule ruskom klubu platili obeštećenje od blizu milion evra.

Zanimljivo, Kangva, koji igra na poziciji veznog igrača, u subotu je proglašen za najboljeg igrača ekipe za prethodnu sezonu. Zvezda će tako, u svom sastavu od naredne sezone da ima i Kangu i Kangvu.

U Ljutice Bogdana očekuju da Kangva nastavi niz uspeha koji su dosad utabali afrički igrači na Marakani i sa mnogo uspeha igrali poslednjih sezona, etablirali se kao udarne pesnice ekipe. Ben, Sanogo i Kanga kao perjanice ovog talasa, a Kangva bi po kvalitetu trebalo da stane uz rame pomenutom triju koji je ostavio dubok trag za mandata u crveno-belom dresu.

Kangvin sada već bivši klub Arsenal je ove sezone ispao iz najjačeng ranga ruskog fudbala, no to nije umanjilo vrednost igrača koji je takmičarsku godinu završio sa šest golova i isto toliko asistencija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemke

    29. maj 2022 | 19:07

    Auuu!!! Mašina!

  • Rasomon

    29. maj 2022 | 19:36

    Super, da se oslobodimo vise Srnica. Jos jednog dobrog stopera, beka pa i spica da dovedemo i bicemo top! I da se konacno pored Srnica oslobodimo Gobeljica, Krsticica, Pankova, Bakajoka, Falka, Zivkovica, Dionija.

  • Boža zemunac

    29. maj 2022 | 19:19

    Žalosno. Kupujemo trećerazredne igrače, a naša talentovana deca u Zvezdi i Partizanu propadaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA