≫ 

Sadik uveo Almeriju u Primeru i doneo Partizanu 3 miliona! Profitiraće i Zvezda...

Crveno-beli će dobiti 1.1 miliona od Srđana Babića

  • 8
Umar Sadik Printskrin: streamja

Partizan slavi svog nekadašnjeg napadača Umara Sadika, koji je golom početkom drugog poluvremena doneo Almeriji zlata vredan bod i plasman u Primeru i veliki novac crno-belima!

Almerija je gubila od Leganjesa na poluvremenu rezultatom 2:1, trebao im je bod za promociju, da bi pomenuti Sadik u 53. minutu postavio konačlan rezultat - 2:2.

Ujedno je svom timu doneo i titulu prvaka Segunde, jer je Eibar neočekivano izgubio i pao je na treće mesto. Valjadolid je takođe slavio i sa Almerijom "zajedno pod ruku" idu u viši rang.

Ulaskom Almerije u Primeru Partizan je na ime bonusa dobio tri miliona evra, dok će crno-belima iči i 10 odsto u slučaju naredne prodaje. S druge strane, pored Eibara, plej-of za to treće mesto u Primeri igraće Las Palmas, Tenerife i Đirona.

Ono što je zanimljivo jeste i to da će ulaskom Almerije u Primeru profitirati i Crvena zvezda. Naime, crveno-beli će na ime klauzule za Srđana Babića dobiti 1.1 milion evra. Podsetimo, Babić je za Almeriju igrao kao pozajmljen igrač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA