≫ 

Dao dva gola, asistirao petom pa makazicama: Maestralni Joveljić ispisao istoriju MLS lige

Srpski napadač je za samo 33. minuta na terenu potpuno preokrenuo tok meča

  • 5

Fudbaleri Los Anđeles Galaksija pobedili su Ostin 4:1 u meču MLS lige, a sam duel obeležio je srpski internacionalac Dejan Joveljić koji je ispisao istoriju takmičenja.

Naime, mladi napadač, koji je nekada nosio dres Crvene zvezde, jedini je u takmičenju kojem je uspelo da na jednom meču postigne dva pogotka i upiše dve asistencije, i to, za 33 minuta na terenu. Koliko je Srbin bio raspoložen za igru vidi se i po tome što je uz dva lepa pogotka, jednu od asistencija izveo popularnim "makazicama".

Kada je reč o samom meču, gosti iz Teksasa su poveli u 53. minutu posle gola Dijega Fagundeza, a posle vođstva, u igru je ušao Joveljić. Usledio je totalni preokret pošto je Joveljić prvo uposlio Ćićarita, petom, i to, posle samo 4 minuta na terenu.

Usledio je i gol za preokret srpskog napadača, kao i novi za ubedljivo vođstvo od 3:1.

Do kraja, Joveljić je asistirao makazicama i tako stavio tačku na odličnu utakmicu.

Posle meča, Srbin je istakao da je zadovoljan prikazanom partijom.

- Jako sam ponosan na svoj tim, jer je ova utakmica bila veoma važbna za nas. Pokazali smo mentalitet, atmosfera je bila neverovatna i jako sam srećan da budem deo ovoga - rekao je Joveljić posle meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA