≫ 

Piksi otkrio koje su šanse da pozove Kataija među Orlove

Selektor Srbije sa velikom pažnjom pratio je igre fudbalera Zvezde

  • 3

Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuju mečevi u Ligi nacija, a pre ovih dula, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi održao je konferenciju za medije. 

Tokom konferencije, selektor je govorio o tome zašto Dušan Vlahović nije u reprzeentaciji, dotakao se i večitog derbija, kao i transparenta navijača, a onda je govorio i o formi fudbalera Crvene zvezde Aleksandra Kataija.

- Uvek ima prostora za bilo koga, čak i za njega. Ponoviću, on je odlčan igrač, igra kluba zavisi od Ivanića isto, on pokazuje kvalitet, ali mi kompoziciju tima imamo i kvalitet igrača na pozicijama na kojima on igra mene potpuno zadovoljava, što vi vidite, momci koji su ovde na spisku su u kvalifikacijama za odlazak pokazali jedan visok nivo igre, pokazali talenat i sve što treba da krasi jednog reprezentativca, oni nastavljaju da budu tu, a ja sam neko ko teško menja i ima poverenja u snage koje smo pozvali - istakao je selektor.

Da podsetimo, Srbija će tokom juna u razmaku od 10 dana odigrati čak četiri utakmice, a na spisku se nalazi 30 reprezentativaca, a najveće iznenađenje predstavlja to što na spisku nema Dušana Vlahovića, napadača Juventusa.

Ovo je i raspored mečeva koje će Srbija igrati tokom Lige nacija.

Srbija – Norveška (2. jun, Beograd)

Srbija – Slovenija (5. jun, Beograd)

Švedska – Srbija (9. jun, Stokholm)

Slovenija – Srbija (12. jun, Ljubljana)

Video: Piksi bez komentara o sramnom transparentu Delija protiv njega na finalu Kupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    30. maj 2022 | 16:05

    Katai jeate dobar igrac....ali dobar za nasu super ligu i to ke to...dobijao je sansu u reprezentaciji ali nije pokazao nista

  • Rus

    30. maj 2022 | 15:26

    Kad izgubimo prvu utakmicu...Bice sok a bice kasno..Bice 1:2

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA