Skandal u BiH: Navijači upali na teren i pretukli sudije, policija sve posmatrala i nije reagovala!

Sve se odvilo u Republici Srpskoj, gde se po pravilima nije ni smela odigrati utakmica

  • 1
Tuča, Bosna i Hercegovina Printskrin: Facebook / Zorica Marković

Beton lige iz nedelje u nedelju, iz kola u kolo pruže neku simpatičnu ili krajnje "ludu" situaciju. Jedna takva stiže i iz susedne Bosne i Hercegovine, gde su sudije izvukle "deblji kraj", pošto su napadnuti tokom utakmice Trešnjevka Maoča - Mladost Gornje Živinice.

Naime, meč je odigram u okviru Prve kantonalne lige Tuzlanskog kantona, a sudijska trojka u sastavu Agan Ramić, Amir Husić i Emir Babajić su pretučeni od strane navijača u ovom mestu, prenosi Avaz.

Utakmica je inače odigrana u Koraju, pošto je Maoča već ranije kažnjena, dok su iz NSTK objasnili da utakmica nije ni trebala da bude odigrana.

- Utakmica nije trebalo da bude odigrana, jer ne poštuju odluke Saveza. Neki klubovi igraju u istoj opštiniji, dok je Maoča to promenila. Ova utakmica je odigrana u Republici Srpskoj, na terenu kluba Druge kantonalne lige, što prema prozicijama NSTK nije moguće.

I sam sudija Agam Ramić se javio za Avaz, gde je objasnio kako je došlo do incidenta.

- Gosti su poveli sa 0:2, došlo je do nervoze, a jedan igrač je napao mog asistenta. Želeo sam da ga udaljin, da ne bi došlo do povreda, a onda je nastao čitav haos. Flaša je doletela, neko je uleteo iz publike, a ja sam počeo da trčim prema svlačionici gde me je sapleo komesar bezbednostu, a tu je bilo šutiranja, udaranja... Ušao sam unutra, a policija iz Republike Srpske je sve to samo posmatrala - rekao je Ramić za Avaz.

Video: Superliga dobija novog sponzora: Ugovor će biti znatno veći, unosniji i povoljniji nego prethodni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sirogoj

    30. maj 2022 | 17:07

    Policija je dobila striktno naređenje da reaguje ako se navijači međusobno potuku ili ako napadnu igrače.. Sudije niko nije pominjao. 🙂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA