≫ 

Saznajemo! Vojvodina plaća obeštećenje za trenera, stiže i sportski direktor kog je Lalatović preporučivao

"Lale" će morati da plate određenu sumu novca kako bi Rastavca doveli u Novi Sad

  • 1
Mladen Krstajić, Milan Rastavac Foto: MN press

Ekipa Vojvodine je odigrala ne toliko dobru sezonu, završili su na sedmom mestu u Superligi Srbije, dok je dogurala i do polufinala Kupa. Za apetite ekipe ovakvog renomea je premalo, pa je došlo vreme za promene u upravi. Kako Telegraf saznaje, novi trener ove ekipe biće Milan Rastavac, dok će poziciju sportskog direktora zauzeti Marko Jovanović!

Vojvodina je u prethodnoj sezoni promenila dva trenera, sezonu je otvorio Slavoljub Đorđević, međutim, zatvorio ju je Dragan Radojičić, koji je prethodno vodio Novi Pazar.

Promene u strukturi su počele promenom predsednika, gde je na mesto prvog čoveka kluba postavljen Dragoljub Zbiljić, dok je na mestu direktora ostao Dušan Bajatović. Zbiljićeva želja za mesto šefa struke je Milan Rastavac, a ta želja će mu biti i ispunjena.

Kako saznaje Telegraf, trenutna ekipa Milana Rastavca, grčki Atromitos traži obeštećenje od 100.000 evra, što je Vojvodina voljna da plati, ali je ipak ušla u pregovore oko smanjenja tog iznosa.

Osim Rastavca, dogovoren je i dolazak Marka Jovanovića, čoveka koga je i Nenad Lalatović svojevremeno preporučivao upravi Vojvodine, a izgleda kao da je taj apel i došao do "glavešina" u klubu.

Cilj Vojvodine je jasan, Dragoljub Zbiljić želi da napravi izuzetno jaku ekipu koja će se vratiti u Evropu.

Video: Milan Rastavac objasnio na koji način će Srbija pokušati da zaustavi Nejmara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    30. maj 2022 | 20:45

    Dovedite ove ljude i pustote ih da rade bar 3-4 godine. Rezultati se ne mogu postići preko noći. Napred Voša!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA