Interesantan stajling Piksija na prvom treningu Orlova: Selektor se pojavio sa "brzim" naočarama na licu

Dragan Stojković je pomno pratio svaki pokret fudbalera

  • 4
Dragan Stojković Piksi Foto: MN Press

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi okupio je danas reprezentativce u Staroj Pazovi pred početak novog ciklusa u Ligi nacija, gde će naš tim u narednih desetak dana odigrati ukupno četiri utakmice u okviru Lige B protiv Norveške, Slovenije i Švedske.

Neka nova imena osvanula su na trening terenima centra u Pazovi, ali nekako je svima za oko zapao stajling nekadašnje legende Crvene zvezde, a sada stručnjaka koji nas je odveo na Mundijal u Kataru.

Piksi je sa sobom poneo zanimljiv par naočara, koje su mu prekrivale gotovo pola lica i sa njima je pomno pratio gotovo svaki pokret fudbalera i svojih pomoćnika, pre svega Katšuhita Kinošija iz Japana koji je zadužen da fizička sprema fudbalera bude na najvišem mogućem nivou.

Tek povremeno bi Piksi sa lica skidao naočare, kada bi se direktno obraćao navijačima, a mnogi su prokomentarisali kako izgledaju "brzo" na našem selektoru.

U galeriji pogledajte kako je izgledao dan u Staroj Pazovi pred dva meča koja će Srbija igrati na domaćem terenu sa Norvežanima i Slovencima.

Video: Pazite samo da ne eksplodira nešto: Piksi se našalio na potpisivanju ugovora s kineskom kompanijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA