≫ 

"Za mene njih dve kao da su mrtve, pustite me na miru": Eto ne priznaje ćerku

Eto ne priznaje očinstvo

  • 0
Semjuel Eto Foto: Tanjug /AP

Legendarni kamerunski fudbaler Samjuel Eto odbija da prizna ćerku i ne želi da plaća alimentaciju, i pored toga što je sud u Madridu doneo je presudu. 

Naime, odlukom suda dokazano je pre nekoliko meseci da je nekadašnja vleika fudbalska zvezda Samjuel Eto otac Erike Rosario Neves koja sada ima 23 godine. Mađutim, Kamerunac nije došao na izricanje presude i pored dokaza.

Sam spor se vodio od 2018. godine, kada je majka devojke Adileusa pokrenula postupak protiv fudbalera.  Sud je naložio da fudbaler mora da isplati 1400 evra za svaki mesec od podizanja tužbe do presude.

- Nikada od njega nije ništa dobila, ni lizalicu. Baš ništa. Ni nakon presude. Ona je odrasla bez oca i žao joj je što ga nikada nije upoznala - izjavila je Adileusa.

Sa druge strane, Eto nema nameru da izmiri svoje obaveze.

- Za mene njih dve kao da su mrtve, pustite me na miru - rekao je Eto, prenosi španska "Marka".

Bivši as Reala, Čelsija, Barselone, Intera i drugih klubova upoznao je Adileusu kada je imao samo 16 godina u jednom noćnom klubu u Španiji. Tada je bio igrač Leganjesa. Posle svega, ne želi da prizna očinstvo.

Video: Legenda svetskog fudbala od danas u penziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA