≫ 

Čukarički promovisao Kerkeza, Matijašević poručio: Dobili smo trenera koji će ostvariti ambicije kluba

Brđani imaju novog trenera

  • 2
Vladimir Matijašević, Dušan Kerkez Foto: fkčukarički

Čukarički je poslednjeg dana maja i zvanično dobio novog trenera, pošto je Dušan Kerkez potpisao ugovor sa Brđanima na dve godine!

Prve čestitke uputili su mu sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević, kao i tehnički direktor Goran Grkinić.

- Verujem da smo dobili trenera koji će ostvariti ambicije kluba, a zna se kakva su očekivanja u Čukaričkom. Ujedno, zadržali smo kostur tima, one najvažnije igrače, ostvarili nekoliko odličnih transfera. Na nama je da se sada bavimo prelaznim rokom i pojačanjima, sve u dogovoru sa stručnim štabom. Čeka nas zahtevna sezona, sa mnogo izazova – kratko je rekao Matijašević, prikikom potpisa ugovora Dušana Kerkeza i njegovog pomoćnika, Kipranina Hristosa Pantelija.

Prve impresije po dolasku u Čukarički izneo je i Kerkez, nekadašnji trener kiparskog AEL-a.

- Drago mi je da sam se vratio u Srbiju, posao u Čukaričkom je prvi trenerski angažman u mojoj zemlji. Kompletirali smo stručni štab, sad nas očekuje veliki posao, radujemo se izazovima u novoj sezoni. Okupićemo se 7. juna na našem stadionu, posle devet dana putujemo u Sloveniju, gde će ekipa odraditi pripreme na Bledu. Insisitirali smo na jačim rivalima, s obzirom na to da nas očekuju i obaveze u kvalifikacijama za Ligu konrefencija, a u Evropi lakih protivnika nema. Pre mečeva na međunarodnoj sceni imaćemo obaveze i u Super ligi, start sezone biće od velikog značaja za sve nas – istakao je Kerkez.

Video: Navijam za Čukarički i Juventus, Partizan je nešto drugo, nešto neopisivo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    31. maj 2022 | 16:55

    Neces ti dugo….Morace Matijasevic i Saric da postave trenera…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA