≫ 

Totenhemovo prvo pojačanje je Hrvat: Potpisao je na dve godine, već se oprostio od bivšeg kluba na Instagramu

Ivan Perišić je stigao u London

  • 1
FK Inter - FK Roma Foto: Tanjug/AP

Posle sezone u kojoj je Totenhem u poslednjem kolu Premijer lige uspeo da se izbori za mesto koje sledeće sezone vodi u grupnu fazu Lige šampiona, Pevci su polako počeli da se bave igračkim kadrom, odnosno žele što pre da izgrade okosnicu tima i krenu sa pripremnim periodom.

Prvo pojačanje stiglo im je u vidu reprezentativca naše komšijske zemlje. Totenhem je već dogovorio sve uslove sa Ivanom Perišićem, koji je još juče potpisao ugovor sa klubom iz Londona.

Klub je sve potvrdio i na zvaničnom sajtu, a hrvatski reprezentativac potpisao je ugovor na dve godine sa Totenhemom.

Sve to "podgrejala" je i objava koju je prethodno Ivan Perišić ostavio na Instagramu u kojoj se oprašta od svog bivšeg kluba Intera u kojoj je poželeo sve najbolje italijanskom klubu.

- Posle 254 utakmice, 55 golova, 49 asistencije, tri trofeja, 18.934 minuta provedena na terenu noseći ovaj veličanstveni dres, moj put ovde je došao kraju. Iako svaki kraj znači i novi početak, važno je da se podsetim prethodnih godina i da vam pokažem najdublje poštovanje za sav rad koji je ostvaren.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444)

Bilo je ovo neverovatno iskustvo tokom kojeg sam toliko toga naučio kao igrač, a bilo je sjajno i za moju porodicu. Timu, članovima stručnog štaba, svim zaposlenima, a što je najvažnije navijačima - zauvek ćete ostati u mojem srcu. Odlazim osećajući se privilegovano što sam nastupao za ovaj klub - napisao je Perišić na Instagramu.

Video: Perišić: Mogli smo ranije da rešimo pitanje pobednika, ali smo se ipak mučili do kraja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    31. maj 2022 | 22:15

    Njihove kupuju u 33 godini zivota a nasi su u tim godinama vec odavno pali u zaborav strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA