≫ 

Rišarlison će biti kažnjen zbog baklje posle koje je nastala sjajna fotografija: Fudbaler Evertona u problemu

Fudbalska asocijacija Engleske dala je Brazilcu vremena do 8. juna da odgovori na navode

  • 0
Rišarlison Foto: Tanjug - AP

Uspeo je Everton da se sačuva i izbori opstanak u Premijer ligi u dramatičnoj završnici sezone i da "gurne" Barnli u Čempionšip zajedno sa ekipama Votforda i Noriča. To znači da će se najbolji fudbal u Engleskoj i naredne sezone igrati na čuvenom Gudison parku.

Na istom onom na kojem je nastala čuvena fotografija prvotimca ove ekipe Rišarlisona, koji je tokom meča sa Čelsijem u okviru odloženog meča u kojem je Everton slavio zahvaljujući golu Demaraja Greja u 46. minutu, podigao baklju uvis koja je uletela na teren.

Mahao je Brazilac, slavio sa svojim saigračima, a onda je po završetku slavlja odlučio da vrati predmet u publiku, što se ispostavilo kao velika greška. Zapravo, to je ono što mu Fudbalska asoscijacija Engleske najviše zamera i zbog čega je pokrenuta zvanična istraga.

Rišarlison Foto: Tanjug - AP

Naime, FA Engleske piše da je Rišarlison prekršio pravilo E3 tokom meča protiv Čelsija i da ima pravo da se do 8. juna izjasni pred nezavisnom komisijom tim povodom.

Ostaje da se vidi da li će popularni Riša propustiti neki meč na početku sledeće takmičarske godine ili će ga FA Engleske samo "pomilovati" i pripisati mu novčanu kaznu.

Video: Piksi šokirao novinara iz Norveške odgovorom o Halandu: Nije verovao šta čuje, zamolio ga da ponovi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA