Omladinci se osvetili za poraz kadeta: Srbija preko Holandije do šanse za EURO!

Veoma bitna pobeda za selekciju Srbije do 19 godina

  • 0
omladinska fudbalska reprezentacija srbije

Foto: MN Press

Omladinska repreznetacija Srbije, uspela je da "osveti" svoje mlađe saigrače, pošto su u prvoj elitnoj rundi kvalifikacija uspeli da slave protiv Holandije sa 2:1, golovima Marka Lazetića i Petra Ratkova.

Ova pobeda je veoma važna za našu reprezentaciju iz dva razloga. Prvi, jeste i ovaj gorenavedeni, gde je došlo do "osvete" zbog poraza u polufinalu Evropskog prvenstva za igrače do 17 godina (2:1), dok je drugi taj što se naša reprezentacija ovom pobedom približila Evropskom prvenstvu.

Srbija je povela u 24. minutu meča preko Marka Lazetića, da bi Ohio izjednačio samo 15 minuta kasnije, te se rezultatom od 1:1 i otišlo na pauzu.

Pobedu našoj reprezentaciji doneo je fudbaler TSC-a, Petar Ratkov u 77. minutu meča. Naredni protivnici naše reprezentacije u kvalifikacijama su Ukrajina 4. juna, odnosno Norveška tri dana kasnije. Samo prvoplasirana reprezentacija će se kvalifikovati na Evropsko prvenstvo.

Video: Zvezdin biser izveo magiju kao Mesi, izlomio kičmu cele odbrane i dao gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA