≫ 

Terziću odloženo suđenje zbog bolesti

Pripremno ročište pred ponovni početak suđenja nije održano, pošto su branioci direktora Zvezde dostavili medicinsku dokumentaciju da je bolestan

  • 31
Zvezdan Terzić suđenje Foto: ATA Images

Pripremno ročište pred ponovni početak suđenja generalnom direktoru FK Crvena zvezda Zvezdanu Terziću, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 6. jul zbog izostank.

Njegovi branioci, kako Tanjug saznaje, obavestili su sud da je Terzić bolestan i dostavili medicinsku dokumetaciju iz Doma zdravlja.

On je optužen da je ranije, kao prvi čovek OFK Beograda, zloupotrebio položaj u vezi sa transferima fudbalera tog kluba.

Ovo suđenje treba da krene ispočetka zbog promene predsednika sudskog veća i to pripremnim ročištem koje je zatvoreno za javnost, a nakon čega će biti zakazan početak suđenja koje će biti javno.

Suđenje Terzću počelo je još 2010. godine i bilo je i završnoj fazi, mada nekoliko godina nije održavano jer je sud čekao odgovore po zamolnicama iz inostranstva, odnosno da putem međunarodne pravne pomoći stigne dokumentacija u vezi sa prodajom jednog fudbalera.

Terzić se tereti da je sa saradnicima, zloupotrebom položaja odgovornog lica, od prodaje tri fudbalera OFK "Beograd" inostranim fudbalskim klubovima protivpravno prisvojao novac.

Video: Terzić: Gasprom još 2 godine uz Zvezdu, ukupno 10 miliona evra

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • я

    2. jun 2022 | 14:52

    Ej Srbijo moja mila da li ces ikad postati pravna drzava.

  • Nenad79

    2. jun 2022 | 17:43

    Ajde bre cimaju coveka zbog nekih para iz 90-tih godina a tih godina pola srbije mešetarilo da ne pišem o Vučeliću a oni se uhvatili za Terzića. Taj Terzić ne bih ni bio proganjan da nije tada bio u FSS a pošto je bio onda se gledalo na sve načine kako da se ugura Tole Karadzić tako je bilo najlakše preko tadašnje vlasti velikog grobara Borisa Tadića da se hapsi Terzić. To nije ništa čudno pa ista ta vlast je bez ikakvog razloga samo da se tada destabiliše, destabilisana zvezda hapsili kao najveće lopove sa lisicama na ruku Dzajića i Cvetkovića !!!

  • Iko

    2. jun 2022 | 14:48

    Ima nesto trulo u drzavi danskoj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA