Saznajemo! Jedan od najboljih mladih igrača u Srbiji pred velikim transferom, zovu Čuka, Voša, inostranstvo...

Radi se, naravno, o Stefanu Tomoviću, koji je nekoliko puta ove sezone pokazao da i te kako ume da igra fudbal

  • 0
Stefan Tomović, FK Proleter Foto: FK Proleter

Ekipa Proletera je ove sezone ispala iz Superlige, ali bi ipak mogli da profitiraju od prodaje fudbalera. Naime, kako Telegraf saznaje, nekoliko klubova je već poslalo ponude za Stefana Tomovića, mladu zvezdu ekipe iz Novog Sada, ali i jednog od najboljih mladih igrača u Srbiji tokom prethodne sezone.

Naime, kako saznaje naš portal, Tomović je tokom sezone privukao pažnju nekolicine klubova i tokom zimske pauze, kada je uporan bio TSC iz Bačke Topole, ali do dogovora nije došlo.

Najnovija ponuda za ovog fudbalera stigla je iz Letonije, odakle je Riga poslala upit sa cifrom od 150.000 evra i 20 odsto do naredne prodaje, međutim, Proleter je to odbio iako je ispao iz lige. Klub trenutno pregovara sa Regensburgom, nemačkim drugoligašem.

Pored interesa ova dva kluba iz inostranstva, TSC je nastavio sa svojim naporima, jer u Tomoviću vidi idealnu zamenu za Mihajla Banjca. Osim TSC-a, klub iz Novog Sada su "zvali" i Vojvodina i Čukarički, ali pitanje je koliko srpski klubovi mogu da plate u ovom trenutku za ovog mladog fudbalera.

Tomović je ove sezone odigrao 26 utakmica u Superligi Srbije i postigao je osam golova, dok je imao i jednu asistenciju. Njegova vrednost prema Transfermarktu trenutno iznosi 500.000 evra.

Video: Lob za TV špice na Karađorđu: Tomović pogodio mrežu Metalca skoro iz auta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA