≫ 

Nezaslužen poraz Srbije: Haland rastužio Piksija na startu LN, da li su Orlovi oštećeni za penal?

 ≫ 

Novi napadač Sitija strelac jedinog gola u prvom poluvremenu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Perisic
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • mm

    03. jun 2022 | 16:49

    Bio sam na utakmici. Moj utisak je da je piksi krenuo sa idejom da uigrava takticke varijante... on prica da hoce prvo mesto, ali mislim da to u stvari nije tako. Tek kada su dali gol mi smo poceli da igramo. Ali i izmene koje je izvrsio deluje mi kao da je hteo da proveri u kakvom je stanju Jovic. Gledao sam u poluvremenu onog celavog napadaca (valjda Djordje Jovanovic) pa covek je dobio 10 centarsuteva na zagrevanju na volej, i svih 10 je zahvatio volejom od toga skoro uvek pogadjao okvir gola... tako da se videlo da je u formi. Zasto nije njega ubacio ne znam, ali Norveskoj u ovom trenutku mnogo vise znaci ovo takmicenje nego nama, zato su se i fokusirali, a mi nismo.

  • Dar mar

    03. jun 2022 | 10:46

    Na zalost ,mi smo samo jedna prosecna ekipa ,koja je bljesnula u Lisabonu ,I ugasila se u sivilu proseka ,to je nasa realnost. Od selektorove arogancije ,najave leprsave I efikasna igre,ostade samo ruzna arogancija! Cemu se nadamo u Kataru ,kad prosecnim ekipama ne mozemo da damo gol dve utakmice. Uvek neki izgovori ,te umorni od sezone ,te od polusezone ,nasi manekeni se setkaju ,Milinkovic ,Kostic a bogami I Tadic! Kada vidim jednog Mesija,Ronalda ,Modrica ,kako sa 35+ ginu za svoju zemlju ,place mi se....

  • Neki

    03. jun 2022 | 09:30

    Nemam ništa da zamerim Piksiju i nasim igračima,samo minje krivo da mi nemožemo da napunimo j....i stadion i da damo podršku našim igračima oni igraju za nas a ne za sebe i zato treba da nas je sramota ,od ovi što su komentarisali 240 nije ni jedan bio na stadionu a znaju da pametuju,došao sam iz inostranstvs da gledam utakmicu sa par kolega i kad vidim prazan stadion bude me sramota radi radi naših i gostujućih igrača koji očekuju pune stadione i veliku podršku ,sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA