≫ 

Praznjikava Marakana prati Piksijeve Orlove, Norvežani počastvovani aplauzom posle himne

Najbolji srpski fudbaleri nemaju najbolju publiku na svetu

  • 27

Srpska fudbalska reprezentacija nije naročito intersantna ljubiteljima fudbala u Beogradu koji se nisu proslavili sa odzivom na meč Liga Nacija između Piksijevih Orlova i Norveške, koju predvodi Erling Haland.

Tek oko deset hiljada ljudi, koja hiljada više, sabralo se na našem najvećem stadionu u prijatnoj junskoj večeri da dočeka i bodri nacionalni fudbalski sastav, da, pre svega, uživa u igri majstora sa obe strane.

Zapad je solidno popunjen, istočna tribina takođe, dok gotovo prazne zvrje tradicionalne navijačke tribine, severna i južna.

navijači srbije Foto: Telegraf.rs

Kasni početak meča, kao i činjenica da se igra na radni dan, su takođe učinili svoje, pripišimo i tome nešto slabiju posetu od očekivane. Ipak, ambijent je sasvim zadovoljavajući, pozitivan, čuju se pokliči na svaki dobar potez ekipe...

Pomenimo i to, u ime pozitivnog duha koji je večeras prisutan, kako su navijači silnim aplauzom pozdravili intoniranje himne našeg rivala večeras.

Fudbal Srbija - Norveška Foto: Marko Jovanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DLZ

    2. jun 2022 | 21:59

    Gde su navijaci koji se deklarisu kao Srbi i Srbija im je u srcu,nazalost kod njih a i vecine ljudi nosimo lazni patriotizam,pravoslavje i onda se pitamo sto su svi protiv nas,uvek nas neko kroz istoriju izda i razocara,a mi sami sebi to radimo.

  • tiranci

    2. jun 2022 | 21:32

    zasto se igra u toj rupcagi kad se zna da navijaci opajdare prizeljkuji uvjek poraz srbiji.zar to nisu neki dan javo kazali da mrze stojkovica..igrajte tamo gdje su srbiu a ne ovi iz tirane..ni oni ne znaju ni ko su ni sta su

  • duci

    2. jun 2022 | 21:47

    Svaka cast patriotima koji su dosli na utakmicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA