Francuzi pregazili Srbiju i pobedili sa "samo" 2:0: Orlići uputili samo 1 šut ka golu "Trikolora"

Veoma, veoma težak poraz naše selekcije

  • 9
goran stevanović Foto: MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije do 21 godine pretrpela je veoma težak poraz od Francuske (2:0), iako je predstava na meču bila takva da je naša reprezentacija mogla da primi još dosta, dosta golova. Kako i ne bi, kad Francuzi u svojim redovima imaju Eduarda Kamavingu, fudbalera koji je nedavno postao šampion Evrope sa Realom iz Madrida.

Francuska repreznetacija je ekipa sa druge planete, najblaže rečeno. Nekoliko već formiranih fudbalera koji su okosnice u svojim ekipama i to na vrhunskom nivou, dok našu reprezentaciju pretežno čine fudbaleri iz domaćeg prvenstva.

Srbija se držala sve do 42. minuta, kada je Kefren Tiram, fudbaler Nice, postigao gol za 1:0. Inače, radi se o igraču koji je ove sezone bio standardan u dresu Nice. Na 2:0 povisio je još jedan standardni fudbaler Nice, Amin Guiri, koji je u 60. minutu na asistenciju Kamavinge došao do pogotka.

Koliko su Trikolori bili nadmoćniji, govori i činjenica da je Francuskua tokom 90 minuta uptutili čak 24 udarca, naspram samo jednog šuta naše selekcije.

Goran Stevanović je stigao na klupu ove reprezentacije, ali očigledno je da su Francuzi bili prevrd orah za vedete srpske reprezentacije.

Video: Srbi ispoštovali Halanda i Norvežane na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA