≫ 

"Od sutra okrećemo novi list, u nedelju nam važni navijači": Grujić samokritičan posle poraza

Srpski reprezentativac, kao i ostali u našem taboru, nije srećan epilogom meča sa Skandinavcima

  • 4
marko grujić Foto: Telegraf.rs

Ni Marko Grujić, kao ni većina naših reprezentativaca, nije mogao da bude najzadovoljniji partijom protiv Norveške koja je odnela pobedu iz Beograda (1:0) na startu Lige Nacija. 

- Rezultat je loš po nas, pogotovo ta stvar što drugu utakmicu nismo postigli gol. Moramo malo da se probudimo, treću zaredom nismo pobedili. Drugo poluvreme smo odigrali dobro, imali smo sporne situacije, gledao se VAR zbog penala... Mislim da već od sutra okrećemo novi list, a u nedelju nam je bitna podrška - poručio je Grujić.

Da li ima rezona razmišljati da je mali broj ljudi na tribinama doprineo da se odigra lošije, bilo je pitanje za Marka.

- Navijači su tu svakako, ovo je prva utakmica posle Lisabona kod kuće, očekivali su pobedu, dobru igru. Mislim da smo razočarali ljude koji su došli na stadion, moramo bolje...

Nije bilo eksplozivnosti, tek drugi deo drugog poluvremena je bio kako treba, bila je konstatacija novinara.

- I oni su imali naporne sezone u klubovima, nije to izgovor, ne znam zbog čega je ovako bilo, ali moramo da se spremimo jer za dva dana imamo novu utakmicu.

Koliko se shvata Liga nacija ozbiljno kao takmičenje?

- Selektor je održao izuzetno ozbiljan sastanak povodom ovog okupljanja, rekao da su ovo veoma važne takmičarske utakmcie, ozbiljno smo ih pripremili. Videli smo šta smo mogli i morali bolje... Videli smo da je Švedska u našoj grupi dobila Sloveniju, jaka je ovo grupa, 4 odlične ekipe, moramo u nedelju da pobedimo (Sloveniju).

Video: Saša Lukić tužan posle poraza Srbije od Norveške

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA