Otkrivamo Partizanov plan B ako do početka priprema ne stigne novi trener!

U Humskoj su spremni da čekaju pravo rešenje na klupi

  • 24
Igor Vujačić Foto: Marko Jovanović

Ukoliko nekim slučajem do početka priprema ne budu rešili pitanje šefa stručnog štaba, čelnici i sportski sektor Partizana će početak priprema poveriti dosadšnjem prvom pomoćniku Igoru Duljaju. To je, naravno, plan B, jer su u Humskoj spremni da čekaju odgovarajuće trenersko rešenje još izvestan period kako bi izbor između nekoliko srpskih stručnjaka bio pravi na duže staze.

Situacija nije jednostavna, jer kašnjenje sa imenovanjem trenera koči i proces prelaznog roka, koji se u Partizanu priprema već duže vreme, ali je opet logično da budući šef stručnog štaba (ko god on bio na kraju), zajedno sa sportskim sektorom, “aminuje” pojačanja koja želi, igrače sa kojima će sarađivati, pa su čelnici kluba očito spremni na rizik.

Sva je prilika da bi angažovanje zamene za Aleksandra Stanojevića moglo da potraje još nekoliko dana, pa je doneta odluka da, ako se ne dogodi do sledećeg ponedeljka – 11. juna, kada u Humskoj zvanično počinju pripreme za novu sezonu, ekipu na početku priprema voditi pomenuti Duljaj, posle čega će verovatno stići i “konačno rešenje”.

Igor Duljaj Foto: MN Press

Rekosmo već da to neće biti strani trener, niti je ta opcija bila ozbiljno razmatrana u Humskoj zbog mnogo razloga, već domaći stručnjak koji će biti “potpisan” na duže staze sa širokim spektrom ovlašćenja u izboru tima i saradnika.

Crno-beli će prvih sedam dana rada provesti u Beogradu, potom se sele u staru bazu u slovenačkom Ptuju, gde će boraviti od 18. juna do 2. jula. Za sada su organizovane i dve kontrolne utakmice, sa Koprom 20. juna i rumunskim Klužom 24. juna, a ostatak rivala će biti “potvrđen” zajedno sa budućim trenerom.

Video: Ispred stadiona Partizana postavljen parni valjak: Uskoro će biti i ofarban u crno-belo

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bebeto

    3. jun 2022 | 13:35

    Pratim fudbal preko 40 godina ali ne pamtim da je fkp bio na nižim granama od ovih na kojima se sada nalazi. Dve nedelje pred pocetak priprema trener nije ni na vidiku, od evrope nema ni e, o dugovima i da se ne priča, igrački kadar NULA... Sve je ovo zahvaljujući jednom coveku i trojici poslusnika nesposobnjakovića koji besprekorno odrađuju zadatak da fkp u skorije vreme igra srpsku ligu beograd... Sportski pozdrav.

  • Grobar ali stari

    3. jun 2022 | 13:28

    Neće niko da dođe i za džabe da radi. Uprava napolje, uništili ste SVETINJU!!!

  • Partizan sam

    3. jun 2022 | 13:49

    Vazura, prvi pomocnik Vucelic, drugi bomba Iliev. Eto resenjaaaa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA