≫ 

Saznajemo! Lalatović je novi trener Borca iz Banjaluke

Jedan od najvećih klubova iz Republike Srpske doveo je iskusnog stručnjaka na klupu

  • 12
Nenad Lalatović Foto: Marko Jovanović

Nakon što je sa Radničkim 1923 uspeo da izbori opstanak u Superligi Srbije, iako su Kragujevčani dosta vremena pre njegovog dolaska tavorili na poslednjem mestu na tabeli i bili su u izglednoj opasnosti od selidbe u Prvu ligu Srbije, Nenad Lalatović odlučio je da "produži" dalje i da naredne sezone nađe novi angažman.

Naime, poznati stručnjak odlučio se na preuzimanje drugog kluba za narednu takmičarsku godinu, pa će sa Borcem iz Banjaluke pokušati da izbori dobar plasman i vrati tim iz najvećeg grada u Republici Srpskoj na evropsku scenu, odnosno da sa njim napravi što bolji rezultat u kvalifikacijama.

Kako Telegraf dalje saznaje, Lalatović će sa sobom u Banjaluku povesti i svoja četiri pomoćnika, što znači da će na okupu imati proverene ljude, spremne da rekonstruišu ekipu i dovedu je na pravu stazu.

Ugovor je potpisan na godinu dana uz mogućnost produžetka na još jednu godinu.

Podsetimo, Lalatović je uspeo da obezbedi opstanak sa Radničkim iz Kragujevca u Superligi pobedom nad Železničarem iz Pančeva u dvomeču plej-auta. Prvi meč dobili su sa 3:1 u Smederevu, da bi potom kod kuće bili poraženi sa 0:1.

Kroz svoju karijeru, Lalatović je vodio Vojvodinu, Radnički iz Niša, Čukarički, Borac iz Čačka, Crvenu zvezdu, Napredak iz Kruševca, Voždovac, Proleter i Srem, dok je kao igrač najviše vremena proveo u Crvenoj zvezdi, ukupno osam godina.

Video: Lalatović otvoreno o VAR-u, odgovorio da li ostaje u Radničkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA