≫ 

"Ne tražite od mene da poredim dva Srbina, nikada to ne bih uradio"

Italijani zvali Darka Kovačevića kako bi se raspotali o Filipu Kostiću

  • 1
Darko Kovačević Foto: MN Press

Ajntraht iz Frankfurta je nedavno odredio cenu od 15 miliona ispod koje Filip Kostić ne može da napusti klub, te se u ovom letnjem prelaznom roku očekuje da srpski reprezentativac promeni sredinu!

Najviše se piše o Italiji, a proed Intera i Lacija za njegove usluge je navodno zainteresovan i Juventus. Upravo zbog toga su novinari "Gazete" zvali Darka Kovačevića, nekadašnjeg napadača Neroauzra, kako bi ga pitali da li je Kostić igrač za Juve.

- Da, dobar je. Zato što ima pravi mentalitet, on je radnik - rekao je Kovačević, a na konstataciju da to nije dovoljno još je dodao:

- Ima još toga. Filip se nikada ne krije. Jak je, i može mnogo da pomogne. Kostić na levoj strani radi sve. On je veoma dobar kao krilni igrač u 4-4-2, kao i u 3-5-2 gde drži veu stranu. Liči na Darka Lazovića iz Verone. Još jedan Srbin koji radi sjajan posao za tim.

Jači od Lazovića, pitali su Kovačevića?

- Ne tražite od mene da poredim dva Srbina, ne bih to nikada uradio - poručio je nekadašnji reprezentativca, a zatim nastavio da priča o Filipu:

- Dobro centrira, zna da asistira, radi ono što mu treneri kažu. Dokazao se i u Ligi Evrope gde su uzeli trofej. Dobar je momak, jedan od onih koji su uvek dobri u timu. Kada je u pitanju njegova saradnja sa Vlahovićem, vidih ih i rekao bih da bi to bilo sjajno. Kostić ne razmišlja, on centrira odmah. A za "devetku" je to uvek odlično.

Video: Filip Kostić posle pobede nad Azerbejdžanom: Znali smo da je Piksi lider!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srđan

    4. jun 2022 | 13:17

    Filip Kostić je trenutno najbolji levi spoljni igrač u Evropi. Brz, eksplozivan, sjajna leva noga, odličan centaršut, ume da daje golove. U Ajntrahtu su se svi špicevi nadavali golova zbog Kostića i njegove sjajne igre (Silva, Jović, Aler...)!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA