≫ 

Barselona na "prosjačkom štapu": Klub iznajmljuje termine za svadbe i fudbal, dužni preko milijardu evra

Zatezanje kaiša u barseloni

  • 0
Kamp Nou, Baraselona, stadion, fudbal Foto: pexels.com

Fudbalski klub Barselona od odlaska Lionela Mesija prolazi kroz jedan od težih perioda u svojoj istoriji, pa je pored ogromnog duga, primoran na sve načine da se dovija kako bi došao do para.

Naime, kako prenose španski mediji, dug kluba iznosi oko milijardu evra, a u timu i dalje ima fudbalera sa ogromnim primanjima koja se teško podnose. Tako, jedno od rešenja je da se novac zaradi na sve moguće načine pa i iznajmljivanjem legendarnog stadiona.

Jedna od mogućnosti jeste 60 minuta fudbala na slavnom terenu, a cena po svakom od igrača iznosi oko 300 evra.

Takođe, moguće je organizovati i venčanje, pa je objavljen cenovnik po kojem  venčanje do 50 ljudi košta od 1.600 evra, a ona preko 300 zvanica dostižu cenu od oko 13.5000 evra. Naravno, reč je samo o najmu prostorija, bez uračunatog PDV-a.

Ipak, ako se uzme u obzir da slavni stadion očekuje renoviranje, kako bi se ubacio pokretni krov i rotirajući ekran, te da će se mečevi igrati na Olimpijskom stadionu, pitanje je hoće li ove mere pomoći da se dugovi vrate.

Ono što će popuniti klupsku kasu jeste ugovor sa "Spotify" kompanijom vredan 250 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA