≫ 

Hrvatski klub, drugoligaš, traži pojačanja preko Fejsbuka! Ko misli da je dobar fudbaler, neka proba

Ovo je toliko šašavo da ne može da ispadne loše

  • 2
fudbaleri rudeša facebook Printskrin: Youtube/Hrvatska Nogometna Televizija, Faacebook

Hrvatski fudbalski klub FK Rudeš, kome je ove sezone malo nadostajalo da uđe u najviši rang takmičenja, oglasio je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, pazite sad ovo, da traži pojačanja!

Definitivno, ovako nešto dosad nismo navikli da vidimo od nekog fudbalskog kluba, jer zna se, uglavnom, kako se stvari odvijaju kada je potraga za pojačanjima u pitanju i biće interesantno videti kakav će biti odziv za "posao" u Rudešu.

Pročitajte objavu FK Rudeš u kojem poziva zainteresovane fudbalere da se jave i da okušaju sreću. Naravno, postavili su i određene uslove.

- Ambicija kluba za sezonu 2022/23 je jasna, ulazak u ligu 10 najboljih klubova u Hrvatskoj! Dve godine za redom smo bili blizu cilja, ali smo dovoljno sazreli da nadolazeća sezona bude naša sezona. Ukoliko imaš ambiciju i bio si igrač 1. ili 2. HNL lige ili pak igrao u inostranstvu kontaktiraj nas i postani drukčiji od drugih - piše u objavi Rudeša.

Rudeš je protekle sezone umalo izborio prolazak u Prvu HNL, no porazom protiv Jaruna, koji vodi bivši reprezentativac Jerko Leko, ipak su se morali strpeti bar još jednu sezonu.

Poslednji put u najvišem rangu hrvatskog fudbala Rudeš je igrao pre dve godine, sezonu su tada završili sa samo tri pobede i čak 28 poraza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA