≫ 

Srbi se opet obrukali, nisu ispoštovali Piksija: Marakana "zvrji" poluprazna za meč sa Slovencima

Ne baš sjajan odziv ni za večerašnji meč, iako su vremenski uslovi i termin odgovarajući

  • 53

Šta treba da se desi da se jedna utakmica fudbalske reprezentacije Srbije igra pred (barem) solidno popunjenim gledalištem? Ni ova večeras sa Slovenijom u okviru drugog kola Lige nacija neće se pamtiti po dobroj podršci Orlovima na stadionu "Rajko Mitić".

Da li je vreme da se reprezentacija možda preseli u neki drugi grad ili da se eventualno razmisli o smanjenju cene karata koje za ovaj meč nisu bile baš "popularne". Najjeftinija je koštala 500 dinara za Sever i Jug, koji su upravo potpuno prazni, dok su one za Istok i Zapad koštale 800 dinara za bok, a 1.000 dinara za centar.

Bilo kako bilo, ni danas na stadionu "Rajko Mitić" nema više od oko 10.000 duša, koje su došle da "poguraju" Piksijeve Orlove ka prvoj pobedi u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, a ujedno i prvog trijumfa nad Slovencima od raspada nekadašnje Jugoslavije.

Može se reći da navijači nisu poslušali kritike Dragana Stojkovića Piksija, pošto je selektor na prethodnoj konferenciji za medije naglasio kako nije nimalo srećan što su njegovi fudbaleri protiv Norveške igrali na skoro, pa praznom stadionu.

Videćemo kako će reagovati Fudbalski savez Srbije, odnosno da li će se meč protiv Šveđana preseliti na neki drugi stadion, odnosno u neki drugi grad. Postoji tu dosta kandidata, gde bi uz minimalne korekcije mogli da budu ispunjeni uslovi za odigravanje internacionalnih uslova. Tu su stadioni u Novom Sadu, Bačkoj Topoli, Nišu, Užicu, Kragujevcu, Gornjem Milanovcu... Nema sumnje da bi svaki od njih bio, ako ništa, barem solidno ispunjen.

Video: Piksi objasnio razloge poraza od Norveške: Ne možemo da se vadimo na to da smo umorni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivo

    5. jun 2022 | 21:21

    Kao sto sam i ranije pisao definitivno ove manje utakmice treba igrati van Beograda. Mozda Krusevac,Uzice,Backa Topola,a ako se uskoro zavrse i ovi stadioni u Loznici i Zajecaru i te opcije treba uzeti u obzir. Naravno treba uloziti pare i u ostale stadione Kragujevac,Kraljevo,Nis,Cacak itd. Garantujem da bi bila bolja atmosvera i navijanje i ako bi mozda po broju bilo manje gledalaca. U Beogradu ima dosta desavanja i ljudi jednostavno nisu zainteresovani za utakmice reprezentacije,pre ce otici na pice u kafic nego na stadion dok bi se u ostalim gradovima sigurno trazila karta vise

  • Soko

    5. jun 2022 | 21:40

    Nije ni čudo što nema publike,lopovi iz FSS su hteli da se utale pa su podigli cene karata.Najodanija publika su deca i njih treba pozvati na utakmice reprezentacije besplatno.Postaviti ih na zapadnu tribinu i izolovati preventivno od huligana da deca budu sigurna.Huligane usmeriti na severnu tribinu a ostale na istok i jug.

  • Sasa

    5. jun 2022 | 21:39

    Nije bitna cena, bitno je to sto slabo igrate godinama i narodu se ne gleda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA